0 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından
Kızlar cafede yada bi yemekte yada bi alışverişte bebeğinizle gezerken birden açıktı emmek istiyor herkesin içinde emzirme önlüğü olmadan emzirirmisiniz yoksa muhakkak heryerimi kapatirim ayıp yahu mu dersiniz evet tartışmaya çok açık bi soru bu ama merak ediyorum şahsen ben utanmadan emzirebilirim ama toplumumuz buna alışık değil benim dusuncem bu tabi o yüzden ince bi ortu her zaman cantamda durur sizin fikirlerinizi merak ediyorum

24 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Kendi adıma konuşuyorum eşimin bebeğini emziren bi kadın görmesini istemem çünkü göğsünü görecek kendi istemediğim bi şeyi başkasının eşine de yapmak istemem yanu göğsümü başka erkeklere gösterirsem onun karısı benden rahatsız olabilir..

Isin dini boyutuna hiç girmiyorum bile..
(220 puan) tarafından
Cok doğru aciklama
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Cogu yerde emzirme odalari var ben orayi tercih ediyorum lakin yok diyelim.. Emzirme önlüğü kullanirm tabikide. Annelik kutsal vs.. Nin yani sira mahremiyet diye de bisey var. Esimle bii kafede otururken memesini göstere göstere birinin emzirmesinden de rahatsız olurum
+2 oy
(5,936 puan) tarafından
Canim.burasi Türkiye Rusya isveç amerika  değil. 3 kişi laf etse katıl oluyor insan tabiki de emzirme örtüm  yanimda onunla bile ö k ü z gibi bakan insanlar  var 
0 oy
tarafından
emzirme onlugumm her zaman yanimdadir ama oyle gezerkende yapamam ben ya ama disaei cikarken emzirecek yer bulamassam die sutumu sagipp yanimda bulunduruorumm hep
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Açıkçası ben emzirdigim zaman komple belım açılıyor oturup milletin içinde masada emziremêm daha kapalı veya kuytu bi yere geçip emziririm hic denk gelmedim 
tarafından
Aynen benimde belim açılıyor ben mutlaka bir yer bulmam lazım
0 oy
(10,044 puan) tarafından
Öyle ulu orta yerde şahsen emziremem ki bebişle yanlız kalabileceğim onunda dikkati dağılmadan emebileceği bir yer olması gerek. Toplum alışkın olmayabilir ama banada ters.
0 oy
tarafından
Benim emzirme önlüğü her zaman yanımdadır ama olmasa emzirme emzirme odasına falan giderim 
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Emzircek bi yer bulurdum öyle önlükle flan hem utanırım hemde rahat edemem. Cafelerde pek bulunmuyor ama yemek için gittiğimiz çoğu yerde mescid yada emzirme odası gibi yerler bulunuyor. Zaten doğduğundan beri sütüm az olduğu için mama vermek zorunda kaldım o yüzden yer bulamadığım zman mama hazırlıyorum 
0 oy
tarafından
Emzirme önlüğm yanımda olmasa bile bir şekilde bsy akirim orterim memem belli olsn istemem o şekil emzirirm
0 oy
tarafından
Emzirmem açıkçası sütümü yanıma alırım yada mama hazırlar koyarım çantama. 
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Bende müsait bi yer bulurum mutlaka bi örtü de örterim 
0 oy
(368 puan) tarafından
Kapali bi bayanim ama emzirme onlugumle bebegimi emziririm diye dusunuyorum ama solede yapabilirim disari cikmadan sutumu sagip biberona koyardim yanima aldirdim acikinca onu verirdim buda bi secenek 
0 oy
(94 puan) tarafından
Bence cok tartısmaya acık bi konu bu canım şahsen ben kimsenin görmeyeceği bi yerde emzirmeyi tercih ederm (kadınlar da dahil buna) bizim toplumumuz git gide örften adetten uzaklaşmaya başladı evet annelik kutsal bisey dünyanın en güzel şeyi annelik ama bu demek olmuyor ki göğsünü açıp ulu orta bi yerde çocuğunu emzirebilirsin. Edep var haya var utanma duygusu var evet kadınların göğüsleri var bunu herkes biliyor adamların da var bunu da herkes biliyor adamlar acıyo normal kadınlar cocuk emzirmek için acınca mi anormal diyebilirsiniz bisey diyemem ama bizim mahrem bölgelerimiz onlar sonucta çocuk emzirirken acabilen normal de de acabilir diye düşünüyorum cünkü arada hic bir fark yok ikisinde de acık sonucta nasl esinizle mahrem olan seyleri baskalarına anlatırken cekiniyosanız vücudunuzu göstermekden de cekinmelisiniz bence bunun dini boyutunu konu etmiyorum bile çünkü ülkemiz o kadar doğallığından saflığından uzaklaştı ki dinden bahsedene yobaz gözüyle bakoyorlar tıpkı Peygamber Efendimiz döneminde oldugu gibi... Dinimiz kadınları kutsal bir yere koymus inci tanesi gibi kapatmıs sadece sahibi görsün istemis onu ama bizim zamanımız da oranlarını buralarını acmak için bahane aranıyo gibime geliyor tabi bunlar benim düşüncem fikrim herkes istediği gibi yaşamaya devam edebilir biraz uzun oldu hak istiyorum sizden helal edin kusura bakmayın lütfen❤️
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Bn ufakkn hiç çıkmasam emmek ister  diye dışarda emzirme fikri yanlış Bnce milletin içinde... büyüdü az yni yeni  çıkıyoruz Bn şahsen emziremem
0 oy
tarafından
Bir istanbul da ankara yahut tadil beldelerinde emzirirsin kimsede bu kadın ne halt ediyor demez ama giderde bi sivasta kayseride yozgatta vs acarda ulu orta çocuğu emzirirsen adamı taşlarlar "))) mümkün mertebe emzirme odası olan yerlere giderim yoksa sakin bir yere geçerim kızım örtünün altına hayatta girmez göğsümü kapatıp emziririm 
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Emzirme önlüğü kullanıyorum ona rağmen bakışlardan utanıyorum. Göğsümü açsam ne olur kim bilir.. Kadın kendi iyiliği için göstermemelidir. Örtünmenin amacı da budur 
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Oğlum 6 aylık bu zamana kadar nerede istediyse emzirdim örtülü de örtü yerine Müslin bezle de benim düşüncem emzirmek bebeği çatlayıncaya kadar ağlatmanın mantığı yok ki bizler çok kutsalız bugüne kadar kimse de bana negatif bi gözle bakmadı otobüs durağı otobüs yolda pazar da mağazada dışarı da kahvaltı da yemeğe çıktığımız da her yerde emzirdim oğlumu içimde genelde emzirme atletim oluyor belim göbeğim görünmüyor ya da gömlek giyiyorum her şartta oğlumu emziriyorum 
0 oy
tarafından
evlilik yıldönümü için yemeğe çıktık eşimle. oğlum bir aylık yemeğin ortasında emmek istedi örtü vardı eşim emzirmeme izin vermedi hızlı hızlı yeyip koştur koştur eve geldik. şimdi alıştı birşey demiyor
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Bizim toplumumuz, göğsünü açıp heryeri gözüken anneye ne der bilemiyorum.. 

Ben asla bi kafe ortaminda vs bi açık alanda önlükle bile emziremem eşimde cok hassas zaten bu konuda ya emzirme odasi varsa oraya giderim zaten bebek olduktan sonra böyle yerleri tercih ediyoruz. 
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Kuytu köse biyer bulur emziririm önümede örtü örterim mutlaka 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 95 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Maviyazma (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 254 göst.