0 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ayağım alçı da bütün işi eşim yapıyor.hic bir işe yetisemiyor. Bugün kizin okulda toplantısı var. Daha yemek yapicam. Bide büyük kızımın doktor kontrolü var. İki saat vakti var.daha dün çamaşır yıkandı yine mi çamaşır yıkamak hergun yıkamak çok saçmaymis. Ben ne zaman dinlenicem diyor. Acı yok Rocky kos çocuk ağlıyor dedim. Çocuğu şimdi kanguraya koydu. Yerleri siliyor. Pazartesi bütün ev temizlencek dedim. İki haftadır bir kadın mı gelse dip köşe yapsa sanada yazık aşkım bu tempo insanı yorar diyor. Aaaa ne gerek var bizim evimiz balll balll sen hemen yaparsın aşkım dedim. :) eşim işleri yetisemedikce çok eğleniyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(4,088 puan) tarafından

Benim ki şimdiye pes edip yardımcı kadını çağırmıştı bile sadece yemek bulaşık halleder kalanına dokunmaz iyi yapıyormuş yine :D

tarafından
:) :) pazartesi in hayalini kuruyorum kadını eve alır mıyım
-Reklam-
0 oy
(1,096 puan) tarafından

Hahaha anlasın biraz kıymetini :D 

tarafından
Yeni adı Rocky bundan sonra :)
0 oy
tarafından
Kız Allah seni emi senin bu halin sana eğlence olmuş :))
tarafından
Otur otur sıkıldım. Azıcık eğleniyorum bende
0 oy
tarafından
Puhahaaaaaa devam böyle devam:) geçmiş olsun bu arada
tarafından
Sağol canım. Bakalım bizim Rocky ne kadar dayanacak
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Ay benim kocam bulaşık yıkadığında yarısını yıkıyor senin eşine maşallah koşturuyor hahahadbjnk :DD 
tarafından
:D makinaya koyarken söyleniyor. Bu kadar bardak gereksiz kullanıldı yazık günahtır bu suya diye :) böyle giderse dayanamaz bırakır :)
0 oy
tarafından
Bende riskli gebelik var kalkamdan yatıyorum eşim 2 gün dayandı 2. Gün sonunda annem için gelsin dedi annem geldi kalıyor simdi :D yemek temizlik yapar mutfağı toplar ama yarabbi şükür misali
tarafından
Gelecek biri olsa çoktan arardı. Ama yok bende ne üzülüyorum bu duruma anlatamam :) üzüntüden kahve içiyorum :) birazcık burunlari surtsun iş yapsinlar
tarafından
Ay yok ne üzüleceksin anlasın tüm gün sen evde neler yapıyorsun
tarafından
Yok kız şaka diyorum ne uzulmesi evde bağırıyorum rocky Rocky diye yetiss Rocky helal sana koçum diyorum
0 oy
(5,527 puan) tarafından
Hamilelik donemin biraz riskli gecince bende ev islerinden elimi cektim yatiyirum genelde yemek falan yapiyorum , sil supur esimde olunca robot supurge aldi :D surekli ev mi supurulur diyo
(5,527 puan) tarafından
Ee tabi, zor geldi ev supurmek, kadin mi cagirsak diyo dedim bi ev supurmeye kadin mi cagirilir, bi de diyo bak sana ne aldim bebek olacak ya diyo
tarafından
İyi kivirmis :)
(179 puan) tarafından
Buda iyiymiş :) :) erkeklerin temizlikle imtihanı
(5,527 puan) tarafından
Oyle valla, biraz da mutfaga sokayim da eksik gorduklerini alsin :D
tarafından
:) :) arada oturma odasına falanda gönder
0 oy
tarafından
Gözümde eşim canlandı puhahhaha eşim evlendigimizden beri yapıyo kurban olurum ona ya ❤️
tarafından
12 sene olucak evleneli ben böyle bir şeye yeni tanık oluyorum:) yardım ederdi kırk yılda bir ucundan yardım ederdi
tarafından
Benimki hep yapiyo sagolsun 1.5 senedir anca 5 veya 6 kez temizlik yaptım ben hep eşim yapıyo .
tarafından
Eşime diyim de bira örnek alsın :)
tarafından
Aynen valla
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Ahahahahha

Ben bile eğlendim burdan kız 

Yapsın yapsın maş :-))
tarafından
Eğlenceli günler bizi bekliyor :)

İlgili sorular