+1 oy
334 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar işden gelirken eşim yolda yürüyen yaşlı bir adamı görmüş yanındada böyle iri yarı cüsseli bir adam varmış yaşlı amcayı  itikleyip yere düşürmüş para istemiş adamdan tinerciye benziyodu bişey içmiş belliki diye anlattı bana eşimde yarı yoldan dönüp amcaya vuran adamı bayıltana kadar dövmüş polis falan gelmiş o sesleri duyanlar polis çağırmış adam şikayetçi olmuş beni dövdü demiş yaşlı amcada herşeyi anlatmış para istedi benden bende vermeyince bana vurmaya başladı gücüm yetmedi oğlum bu adam genç kurtardı beni eğer gelmeseydi belkide beni öldürecekdi demiş de Allah dan ifadesini alıp bırakmışlar eşimi amcaya nasılda üzüldüm aklıma geldikçe üzüldüm ağladım bir insan nasıl bir insana bunu yapar birde yaşlıysa insanlar çok acımasız olmuş 

8 Cevaplar

+1 oy
(123,006 puan) tarafından
baci eniste hakli dogru bisi yapmis ama hani afam dusup basini yere vurup öleydi kocanin basida yamardi
tarafından
Yaşlı adamı öyle görünce gözü dönmüş kız
(123,006 puan) tarafından
doner tabi gozu sonuna kadar hakli esin ama dedigim gibi rahoo adama bisi olsa basi derde girerdi  hani lafin gelisi adam diyom sere.fsize bisi olsa adamsan sayarlardi
tarafından
Sayarlardı sevda Allah ıslah etsin köpekk ********
-Reklam-
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Eline sağlık eşinin 
tarafından
Kız normalde o hiç ağlamaz kolay kolay eşim bile ağladı çok üzülmüş
0 oy
tarafından
Offf yaa elleri kırılsın pislik nasıl yaşlı amcaya elleri kalkmış 
tarafından
Ayy çok üzüldüm kız öfff yaa
tarafından
Allah eşinden de razı olsun işi gücü rast gelsin inşallah iyiki de karşılaşmış Allah bilir daha neler yapacaktı amcaya o pislik
tarafından
Belkide adama bıçağı sokup kaçacakdı cebindeki parayı da alıp öyledir o hiç korkmaz öleceğini bilse korkmaz
0 oy
tarafından
Allah razı olsun eşinden
tarafından
Bende dedim ya adam öyleydi keşke gebereydi hiç olmasa bir pislik yok olurdu dedi
tarafından
Yok canım o kadarına da değmez dozunda tutmuş allahtan
tarafından
Benim adam bazen gaddardır ama böyle olaylara asla susmaz
0 oy
(16,332 puan) tarafından
İnsan olan yaomaz yaoanlari insan sıfatına koymuyoruz
tarafından
Ay kız nasıl üzüldüm ya Allah'ım böyle anlattı ya adamı dövüyordu adam yazı Çığlık atıyordu falan de diye bittim ya orada Yazık günah Allah'ım eli kolu kırılsın
0 oy
tarafından
Eniştenin elleri dert görmesin. Millet iyice sapıttı ya  
tarafından
Zaten belli tiner falan çekmiş adam herhalde
tarafından
Yazık amcaya ne korkmuştur
tarafından
Yaaa korkmaz mı kızz zaten elleri titriyormuş adamcazın
tarafından
İyi birşey olmamıs
0 oy
tarafından
Ohh çok iyi yapmış ama biryandanda çok tehlikeli o dövdüğü adam elinde kalıp olseydi onzamanda sahip çıkanı çok olurdu Allah korusun canım bende böyle şeylerden çok korkarım 
tarafından
Vallahi canım Normalde ben de çok korkarım Ama bir yandan çok iyi yapmış çünkü adam orada Çığlık atıyormuş Yazık ay nasıl üzüldüm Nasıl inlemiş eli kolu kırılsın
tarafından
Anladım canım o amcanın duası da yeter size rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah :)
tarafından
Aminn canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Oohh bana bile bi rahatlama geldi

Ellerine sağlık
tarafından
Yaaaa amannn böyle şerefsizlerrr hep oksijen israfı işde

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 254 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (726 puan) tarafından soruldu