0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Koydeyiz  kaynanam ne ev işini doğru dürüst yapar ne dışarı bende her isi yaparım kaç gündür uykusuzum her işide yaptım gece uykusuzluğa rağmen biraz uyuyayım dedim normalde beni düşünmez kaynanam yemeğe kaldırdı .Birsuru bulaşığı bana yıktı yikmasini geçtim ne kızıma bakıyor ne birşey daha dağıtıyor . eşim bu gece hayvanların yanında kalacağını dedim bende hayvanların yanına kulübe yapmış kalayım orda daha rahat huzurluyum  orda deyince eşim sen ne demek istiyorsun  deyip bana vurdu komşular gördü .Bende konusmuyorum kaç gündür laf atıyor falan bana birşey dedi  hatırlamıyorum. bende benim annem babam sana birşey demiyor ondan böylesin sahipsiz sanma beni dedim. Oda siz karakterli siz ağır laf attı ben sizunde karakteriniz belli karaktersiz dedi annesiyle bir olmuş laf atıyor.ne yapmalıyım?

5 Cevaplar

0 oy
(14,237 puan) tarafından
Bacı senin eşin gerçekten sorunlu birisi
tarafından
Artık ne yapacağımı şaşırdım
(14,237 puan) tarafından
O adamdan kurtulman lazım ailen sana destek olmuyor mu postlarini okudukça ben bunaliyorum valla Allah yardımcın olsun
tarafından
Olmuyorlar ben artık çok yoruldum
-Reklam-
0 oy
(4,277 puan) tarafından
Niye ailene söylemiyorsun peki
tarafından
Aileme söyledim onlarda yakında kız kardeşimin düğünü var bitsin biz ona gününü gösterecek dedilee
(4,277 puan) tarafından
Kız kardeşinin düğününe kadar dayak mı yiyecekmişsin yani eşyanı çeksin getirsinler seni yine kız kardeşin evlensin ne alaka
tarafından
Ne bileyim  kısaca kal diyorlar
0 oy
tarafından

Tabiki aileni bir çağır bakalım dertleri neymis onlara söylesin   dengesizler 

Kölemisin sen ya 
Nasıl insanlar bunlar dayak nedir eziyet nedir hiçmi Allah korkusu yok bu insanlarda
0 oy
(924 puan) tarafından
Valla o kocanın ağzını yırtardım. Ne demek karaktersizimmiş. Benim tepem attımı hiç bişey yapmam gelir yemeyini de çayını da kendisi yapar. Yok lafını da haksız yere yiycem hizmetini de görücem. Nie ezdiriyosun kendini suç senin
0 oy
(14,413 puan) tarafından
İkisini de ahıra baglayıp işkence edecen varya

Allah yardımcın olsun kuzum

Ailen tek şansın gibi görünüyo ağızlarının payıni anca onlar verir inşş

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 254 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Miss.namaless (1,499 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 733 göst.
28 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 239 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ayseglll (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 143 göst.
12 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Melisaylmz23 (87 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,418 soru

24,400,685 cevap

350,119 kullanıcı

...