bunları aglayarak yazıyorum son bi kac haftadır cok canım sıkkın esim iş stresi fln işe baslıcam az kaldı 2ay .. kızım 3yasına girecek tam konusmuyor uykusu duzensız venım sabrım yok yeteri kadar etrafmdan destek göremyrm cok uzuluyorum kızımı video ya maruz bırakıyorum evde esim denen gerizekalı neagtşf hep ay yoruldum ay bebeler uyumadı ay hiç işleri bitmiyor diye diye halbu ki benle birlikte askm sunu verelim gelssn yeni oyun kuralım gelişsin diyen yok annemde gelince yemeknyesinler tek derdi o arkadasın postunu gördüm bebesiyle etkinlik yapıyor ben yapamyrm gucum yok enerjım yok canım cok skkın kardesi var 13aylık yetemiyorum ikisine birden 60 kiloya kadar düştüm 68den uykusuz kalıyorum gece emzirmeye kalkıyorum uykuları duzensız esime diyorum bak alıstır gece pıspıs yap zorluk cekersiniz yapmıyor yapıyormus gibi duruyor hemen bıkıyor 3yasına girecek kızım biraz zor yiyorben budrumdan cok rahatsızım video ile yedirmek istemyrm annem geliyor ac video durmuyor ac video etrafmda yardımcı olan yok hiç bugun regl oldum karnım agrıdı kızım için parka gittim kücügü uyutup anneme bırakıtım hep içimde eksiklik var dogum yaptım buyuk kızımla yeteri kadar ilgilenemedim dısarı cıkaramadm smdi hıncını alır gibi esimi de zorluyorum kızımı gezdirelim cıkartalım diye bilyrm kafayı mı yiyorum cesit cesit yemek hazırlıyorum asla yemıyolar kızlarım anneme bugun dedim ki ben niye tek kızım varken dısarı cıkartmadım onu hiç dedim sacmalaam cıkarttık gezdirdik dedi niye evde bos dururken cıkartmadk dedm yetememzlk duygusu bitiriyor beni .. bugun parktaki kadına derdimi anlatıyorm caktırmadan kaynanam gelmez annem mi bakacak bebege bilmyrm dedim annem kolum bacagım diyor blmyrm ya cok stres var üstümde
1,486,493 soru
24,301,807 cevap
344,079 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın