+1 oy
131 göst.
Aile kategorisinde (12 puan) tarafından
Kizlar merhaba özel sektörde bir şirkette çalışıyorum Kasım sonu izin bitiyor çalışmam lazım eşim de free çalışıyo benim mesai 6 da bitiyo bu arada homeoffice çalışıyorum 6 ya kadar eşim bakacak sonra o ise gidecek diye plan yaptık bebeğim de huysuz gündüz uykusu hiç yok hep göğsümde ne yapabilirim korkuyorum fikir verin lütfen

3 Cevaplar

0 oy
(1,864 puan) tarafından
O bebek göğüste kalmalı tek diyeceğim bu
(12 puan) tarafından
Nasıl olacak hiç bilmiyorum
tarafından
+++++
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben de Kasimda is basi yapicam, yil sonuna kadar evden calisicam, ocaktan sonra haftada 2 gun sirkete gidicem 3 gun evden calisicam yine.

Ben calisirken esim ilgilenecek o da aksam gidiyor ise.
Oglum da 7 aylik. Yani hemen hemen ayni durumdayiz. İnan ben de ne yapacagim bilmiyorum, calismasam olmuyor gecinmemiz istanbul gibi yerde kirada otururken 2 cocukla borcla harcla imkansiz.birazdan calisma rizkiniza razi olun oturun cocugunuza bakincilar gelir ama kazın ayagi oyle degil maalesef. Calismak zorundayim baska da bi sansim yok.bulucaz bi yolunu, bi duzen kurucaz elbet napalim 
(12 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
(612 puan) tarafından
Yani ben şuan ücretsiz izindeyim, çok şükür borçsuz bir donemimize denk geldi ayrıldım ama bu imkanı olmayan napsin ki. Bu konuda gerçekten kimseyi yargılamamak lazım, sonuçta kim bebeğini bırakıp gitmek ister ki. Ama benim etrafımda borcu falan olmayıp normal okul işine devam eden öğretmen arkadaşlarımın yok kurstu yok özel dersti bu extra zaman isteyen durumlarını anlamıyorum açıkçası. Borçları olmadığını da biliyorum. Ama tabi herkesin kendi tercihi yine.
tarafından
Yani tamamen tercih meselesi aynen, extrasina gerek yokken yapiyorsa bunu da cocugunun vaktinden calarak yapiyorsa ne denir ki...
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Canım sütünü sağıp bırak .Aklı ermezken başla .Aklı erince hiç bırakamazsın .Oğluma bakacak kimse yoktu .Küçükken çalışamadım .Şimdi 2yaşında hiç bir yerde ben yokken durmak istemiyor.Babam geliyor bazen yakınımozda bi akrama var oğlumu alıp oraya gitti 5dk sonra anne diye beni aramış odalara.Parktaydık bir gün babası aldı motorla eve götürdü , 10dk sonra odalara beni aramış ağlamış.Kreşe verip çalışmak istiyorum , kısansüre sonra beni arar ağlar mı diye cesaret edemiyorum.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 180 göst.
9 Haziran 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 137 göst.
22 Mayıs 2022 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 156 göst.
17 Mart 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Cigdemasya (444 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 264 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Umayumayyy (435 puan) tarafından soruldu

405,639 soru

12,154,345 cevap

36,585 kullanıcı

...