0 oy
148 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (105 puan) tarafından
Selam kizlar  dogmdan oncede midem cok yNardi doktora hic bakinmadim dogmdada cok sddetliydi mide yanmalarm  doktor nekxum die mor kutulu bir hap werdi hamileligimnm 5 ayndan itibaren onu kullanmaya basladm dogm oldu kestm bebegmi emziriyorm fakat kullanmya dewam etsem bsey olrmu stten bebwge gecermi die sormadim doktora kullanan warmi bu ilaci yda mide yanmasi icn ne kullanmaliyim ?emziren anneler?

2 Cevaplar

0 oy
(6,078 puan) tarafından
Doktora sormadan emzirirken hiçbi ilaç kullanmayın ama mide yanmanız geçmiyorsa ya reflü yada safra kesesi taşı vardır... En mantıklısı en kötü ihtimalle aile hekimine danışmak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaa benim kronik reflum var cocukluktan beri .bana bile vermediler su mide koruyucuyu hamielelikte .Cayi cayir yaniyorum kuzu.Hamile kalinca sadece gaviscon yazdilar dusun
tarafından
Ayy ben delircem artik.Yillardi bi gecmedi gitti.Oluyo tabi .Agzima geliyo yediklerim bazen .Deli gibi
tarafından
Yirtiliyo sanki yemek borum.Cok fena .
(105 puan) tarafından
Walla be bliym annem 2 kez mide kanamasi grcrdi 1 defa bnm ynmda endoskopi ypldi bnlari bliyorm ya korkumdan adm atmiyorm hmilyken ilk defa ilac kullandm gecmisti dogmdan snra iyidim 3 gndr yne deli dehset yaniyo bogazima ckiyo
tarafından
Ya kuzum israrla soyle uyutun beni de .Panik birisiyim de .Uyutsunlar yapsinlar .annecigine de cok gecmis olsun ❤️
(105 puan) tarafından
Çok tesekkkr ederim kuzumm :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 301 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 186 göst.

Kategoriler

1,494,590 soru

24,417,028 cevap

351,317 kullanıcı

...