Oğlum 11 aylıktı hamile oldupumu öğrendiğim zaman ilk doğumum çok zor oldu korku filmi gibiydi ve tam bir tranma yaşattı bana hamilelik sürecinde kötüydü ve depresyona girdim 2. Çocuktan çok korkuyordum ve kesinlikle istemiyordum 2. Çocuğu ve srest yaptım süprizzz hamileyim beynimden vurulmuşa döndüm resmen o gece röntgene girmiştim oğlumun yanında hamilelik sürecin iyi geçti sadece çok istifra ettiğim için 4 gün hastanede yattım çıktım ilkinde de çok istifra ediyordum o yönden hep zorlandım ev taşıdım hastaneden çıkar çıkmaz doğumum çok kolay oldu doktorum korktuğumu bildiği için hep beni teselli etti tedbir amaçlı ciğer geliştirici kaldı 39. Haftada acile gittim açılmam sancım vardı eve döndüm suya oturdum doktorumun hdoğum yaptırdığı hastaneye gittim 6cm olmuştu 3 saatte doğum yaptım yürüyerek doğumhaneye girdim yürüyerek çıktım kendim tek baktım hastanede bebeğime 2. Günlüktü doğum raporunu almaya başka hastaneye muayneye başka hastaneye götürdüm kimse inanmıyordu doğum yaptığıma çok kolay geçti çok dua etmiştim sadece topuk kanında risk çıktı o yönden çok çok üzgünüm 20 gündür her gün hastanedeyiz dua edin inşallah düşsün değerleri sizde sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi