Sizi böyle bir durumda bırakıp gidebilen birinin çocuğunuza iyi bir baba olacağını gerçekten düşünüyor musunuz? Tek tarafın sevgisiyle işlerin yürüdüğünü hiç görmedim. Eşiniz sizi açıkça sevmediğini söyleyip terk etmişken beni hala sevdiğine inanıyorum demeniz kendinizi kandırmak bence. Kendi ayaklarınız üstünde durun derim, dönerse ve sizi mutlu ederse güzel ama dönmemesi durumunda da kendinizi yıpratmayın. Belki de ileride yaşanacak kötü olayları en başından atlatmış oldunuz. Çocuğunuza iyi bir hayat sunmaya bakın. Annesinin sevilmediğini hissederse, kendisinin sevilmediğini hissederse sağlıklı büyüyemez zaten. Kendinizi ve bebeğinizi sevgisizlikten korumaya bakın, en büyük sorunumuz sevgi yoksunluğu çünkü.
Sorununuzun ne olduğunu bilmiyorum fakat benim hayatım boyunca uyguladığı ve daima iyiki dediğim bir destur var... "bu hayatta ya haklısın ya da mutlu...Bırak onlar haklı olsun sen mutlu olmayı tercih et." tabiki tamamen gurursuz onursuz davran demiyorum. Yanlız unutma bir defalık bu hayatınız.... Pişman olmaktansa elini uzat derim... Allah sağlık sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kafada tamamen bitirmis ki boyle birsey yapmis.Malesef ben de oyle dusunuyorum sizi sevseydi karninizdaki bebeyle bu durumda birakip gitmezdi.ama yine de seni ve onu tanimiyoruz.Evliliginize sahit degiliz.Ne sartlarda bunlar yasandi bilmiyoruz ki.Ne desek sen tatmin olamiycaksin
Sakin evi terkeetme bosansanda ondan bir bebek bekliyorsun birak fevri davranma o evinde yasamaya bak boşanma kagidida gelse bosanma ben senin yerinde olsan asla evi terketmezdim ve o evde buyuturdum bebegimi madem durum iyi ailenden birini cagir yaninna sakin ve sakin ne bosanma kagidini imzalla nede o evden cik birak surunsun ama tel llafta yollama ona o simdi senin kudrucagini dusnuyor sakin sesiz kal ve ne olursa olsun mazlumu oyna sesin cikmasin emin ol donecek bpy gsiteroyor bosanma kagidida yollar sana hoc muahtap olma yirt at mahkeme cikarsanda bosanmak istemiyorum de oyle hamile birakip basindan atmak olmuyor oyle belle sabret donecek sana bebegin dogsun bakalim
Sizin adiniza cok uzuldum. Hamileliqin de yasadiqin olaylara bakarmisin:( Allah ins sana hayirli bi yol bulur:( kocan olacak karaktersiz kisi hic senin ne yiyip ne iceceqini falan sormuomu nasil yapuosun ne yiyosun hamilesin bide :( walla cok uzuldum arkadasm sana cani qonlden dua ediorum
Allah yardimcin olsun canim sakın evden cikma mahkemede bile ebi terkeden suclu sayiliyor otur evinde bosanma da sakin o gitti o acsin etsin mahkemeyi ailesini de ara boyle boyle ben evimdeyim de vicdanli bi sana destek cikarlar zaten otur pasa pasa dogur cocugunu o yansin derdine hersey gelip geciyor evet uzuluyoruz ama yasamana bak yasamayi elden birakma ye ic ne yapman gerekiosa yap
Cnm Allah yardımcin olsun çok üzüldum gercekten geçen yazdığında olmaz gözüyle bakiyodum herkes de öyle yazmış son kez konussanmi acaba barisalim yapalım diye değil son kararinmi cicugumuzu bekliyoruz tmm artık bizim için hayırlısı olsun yani en azından ayrilsaniz bile oda çocuğun babası böyle konuşarak güzelce sonlandirsaniz kendi gururunu incitmeden bu konuşmada pişman olmazsın emin ol cnm gurur denen şey gerçekten hatalar yaptırıyor güzelce konuşarak bitirsen eminim ikinizde bunu hakediyosunuzdur
Bak canım normal şartlar altında çekip gitse kızgınlik yada kafasi karışık gibi açıklamalar getirilebilir ama bi erkek altı aylık hamile bi kadını terk ediyorsa o kadının şerefini de çiğnemis demektir düşün millet neler düşünür neler der altı aylık hamileydi ayrıldılar çocuk başkasından mi bile derler o kadar şeref yoksunu toplumun zihniyeti ve bi adam da giderken bunu bal gibi bilir yani onu özleyip severek üzülerek kendine ve bebeğine haksızlik ediyorsun çünkü zerre hak etmiyor artık sevilmeyi ayrıca nasıl bir merhametsizlik ki kendinden düşen savunmasiz masum çocuğu düşünmüyor seni en hassas en kırılgan en muhtaç zamanında yalnız bırakıyor
Seni üzmek istemiyorum meleğim bana kafasında bitirmiş üzülme ne olur bende senden daha kötü durumdayım emin ol 6 haftalık hamileyim esim olcak yaratık sevmiyor muş istemiyormuş çünkü başkası var hayatında ben ispatladım ama üzerine gitme bırak dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır allah yardımcımız olsun
1,486,709 soru
24,305,113 cevap
344,345 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın