0 oy
291 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (942 puan) tarafından
Kaynanamlar o kadar bana laf söylediler konuşmadık 1 ay. Sonra eşimi aradı ne yapiyosun diye. Konuştular. Barıştılar sonra eşimi sürekli aradı eşimde dediki benim hanımımi ara hem laf söylediniz arkasından konuştunuz hemde sizi mi arasin demiş. Beni de aradi sonra konuştuk şimdi 2 haftadır konuşuyoruz. Onların yanına geldik onlar tarla da çalışıyorlar ben de oglumlayim bide hamileyim. Ellemicem hiç biseylerine oturcam sadece dedim ama. Yine de onlara yemek yaptım çay koydum tatlılarıni yaptım. İnşallah begenirlee laf etmezler. 

5 Cevaplar

0 oy
(14,164 puan) tarafından
Sonra değersiz olan yine sen olursun
(629 puan) tarafından
Neden olsunki kendi ailenle bile tartisiyorsun
(14,164 puan) tarafından
Çünkü değer kıymet bilen insan öyle şeyler yapmaz bariz belli nankör insanlar ben annemin dediği çoğu lafı kaldirabilirim ama kaynanamı kaldiramam mesela ne kadar anne desekte sonuçta kaynana. İnşallah post sahibinin değerini bilirler ne diyim
(629 puan) tarafından
Insallah cnm
-Reklam-
0 oy
(629 puan) tarafından
Iyi yapmassn canim benim rabbim gonlune gore versineline saglik  rabbim affetsn onlri bosver ne kaynanalr var büyü yapan rabbim sen koru bizi o pisliklerden 
(942 puan) tarafından
Amin benimkide hacı hocaya gidiyor kız
(629 puan) tarafından
Allahim sana tutturmasini nasip etmesin canim rabbim korusun iyi insanalri bizide
(942 puan) tarafından
Amin cnm inşallah
0 oy
(134,501 puan) tarafından
yapmiycan yaranamazsin bu devirdd si.çn yaraniyo
0 oy
(2,569 puan) tarafından
İnsanlığını yap ama tatlı niye yapıyosun. Kocan ne güzel seni savunmuş. Sende ona verdiğin kıymetten yemek yapmıssın. Hak etmiş kocan. Ama tatlı yapma. Birde beğenirlermi deme patronunun mu onlar iş mi yapıyorsun. Sana para mı veriyorlar. O yüzden böyle duygularını onlara besleme çok yapma az yap. Ben kendime tatlı yapmadım evlendim 4 yıl olcak. :D
(942 puan) tarafından
Haklısın benim annemle babam da yardım ediyor onlara
0 oy
tarafından
Niye yaptın ki iyi mi oldu şimdi 

Nerden biliyorsun bunun için senle barismadiklarini 

Bak biz eşimin ailesiyle küstüm eşim hiç konuşmazdı neyse doğum olunca fln biraz duzeldik ama eşim hala doğru düzgün konuşmaz  annesine çok düşkündür ama beni uzdugu kırdığı zaman o sizin gibi değil alınıyor düzgün davranın diye kızar 

Beni resmen yemek yapmaya iş gordurmeye çağırdılar ilk başlarda gitmedim şimdi kıymetlendim arada giderim geçen görümcem geldi iki katlı evi silip supurduk cam sildik ona yardım ettim ama kendi başlarına yapabilecekken sırf keyifleri olsun diye temizlikçi çağırır. Gibi beni çağırıyorlsr ev çok dağıldı bilmem ne valla ben gelin gelmeden önce o ev ne haldeyim bilseniz ben çeki düzen verdim sonra hiç bişey yapmamıştım gibi kötü ettiler beni şimdide temizlige çağırıyorlar yapma dim 

Sende yapma bırak 
(942 puan) tarafından
Haklısın valla dün yemek yaptım ya bende kaynanamla kayinbabam yemedi dikkat ettim hep annecimle babacim bide eşim yedi onlar salataya ekmek Batirdilar canlari istemiyomus

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 557 göst.
+1 oy
4 cevap 299 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde SeydaUraz (2,569 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 236 göst.
4 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bahtsizbedevi06 (377 puan) tarafından soruldu
+2 oy
39 cevap 1,747 göst.

410,507 soru

12,348,086 cevap

40,279 kullanıcı

Kategoriler

...