0 oy
104 göst.
Aile kategorisinde (116 puan) tarafından
Kızlar 32 haftamdayim bugün kahvaltimi yapar yaoamz hastaneye gittim kontrole ekmeği bu aralar çok kaçırıyorum..idrar testimde vardı bugün sonuç çıktı glukoz +4 beni dahiliyeye gönderdi çok korkuyorum kızlar ya hep idrar testi yparim hiç glukoz çıkmazdı bugün çıktı

3 Cevaplar

0 oy
(2,570 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canım sağlığın için beyaz ekmek yeme ben eve sokmuyorum 2 aydır yemiyoruz. 11 kilo verdim. Tam buğday ile istediğin gibi ye. Aksam 6 yemeğinden sonrada sadece su içerim. Çay veya kahve. Çerez falanda yemeyi bıraktım.
(116 puan) tarafından
Canım ben gebeyim sizce dusermi deger
(2,570 puan) tarafından
Allahın izni ile bir şey olmaz canım. Ama beyaz ekmek zarar veriyorsa tam buğday tüket olumsuz şeyleri hamilelikte düşünme ben hep öyle yaptım. İstediğim kadar yedim 128 civarı kilolara çıktım umrumda olmadı. Herkes çok kilo almıssın deyip moralimi bozmaya çalısan ne zamn doğurcan hala doğramadın mı saçma saçma şeyler oldu. Kimseyi düşünme sadece bebişi düşün dünyanın en güzel mükafatı. Düşme gibi şeyleri kafana koyma herşey Allahtan. Ben odasını 2 aylıkkken kurdum ya düşerse denildi. Olabilir dedim. Düşersede Alahtan ama şuan canlı canlı olduğu için herşeyi elimden geldiğince yaptım :) şuanda 7 aylığız teyzesi.
(116 puan) tarafından
Maşallah canım benim sizindee şekeriniz cikmismiydi eğer ciktiysa ne yaptınız
(2,570 puan) tarafından
Hiç o şekilde hastaneye gitmedim başım dönüyorsa halsizsem hep bol bol su içtim. 1 litrelik şaşal şişem var. Hep su koymaktan gına gelmiştir.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neyden suphelendi doktor ? Seker mi?
(116 puan) tarafından
Evet idrarda şeker çıkmış
tarafından
Seker yuklemesi yaptirmadin mi kuzum sen ??
(116 puan) tarafından
Hyr canım
0 oy
tarafından
Şeker yüklemesi yaptırmis mıydın canım 
(116 puan) tarafından
Hyr cnm

İlgili bir soru bulunamadı

404,099 soru

12,105,906 cevap

36,423 kullanıcı

...