+1 oy
458 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bez bile almiyormus çok üzüldüm kizlar ben  de 22 haftalik gebeyim ben den sonra olsa benimkinin eşyalarının verirdim, diyormus artık doguracam alalım en azından Bi tulum eşi uykum var diyormus yada bebek mağazası görünce girelim diyormus ama eşi ittiriyomus kuzenimi

12 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Keşke çocuğu yapacağı zaman uyuya kalsaymış 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Töbe bismillah ya o nasl insan öyle
0 oy
tarafından
O zaman yapmasaydı eşi o çocuğun ne günahı var Allah için 
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Çocuğu yaparken iyi iş alışverişe geldimi itiş kakiş ne insanlar var yaaa 
0 oy
(1,905 puan) tarafından
Kendisi alsın o zaman kuzum eşinden para alıp onun almaya niyeti yok demekki ne değişik insanlar var valla haketmiyolar hiç birşeyi de işte bişey demek istemiyorum Allah ıslah etsin
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Yaparken iyi bakarken  gag gug.  Çarpıcan bi tane ağzına bakmicaktin madem ne b.k yemeye yaptın 
0 oy
tarafından
Çocuğu yaparken o Neredeymiş 
0 oy
(191 puan) tarafından

Eşi çok pinti nefret ederim pinti olanlardan benimki tam tersi gelirimiz çok iyi olmamasına rağmen bana diyor eksik birşey varsa dogurmadan tamamla al para git al tek sıkıntısı kendisi benimle gelmeyi sevmiyor ama para verip al diyor galiba çok gezdiginden :D

0 oy
(1,856 puan) tarafından
Neden öyle bir adamdan çocuk yapmis
0 oy
(164,217 puan) tarafından
maddi olarak alim gucu varmi
0 oy
tarafından
Dogunca alir belki ne diyelim
0 oy
(48 puan) tarafından
Kızın ailesinden bekliyorlardı belki genelde ilk toruna herşeyi kız ailesi yapar 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 375 göst.
28 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EbruColak (1,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 65 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 196 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,605 soru

24,463,215 cevap

354,739 kullanıcı

...