0 oy
514 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14,422 puan) tarafından
Ay eski gunler aklıma geldi

Çocukluğum

Annem bize sinirlenince eline terliği alırdı bazen

Biz evin dört bi tarafına kaçardık ama hic fırlatmadı

Canim anam

Hey gidi günler

Sizin terlik anınız varmı acep

25 Cevaplar

0 oy
(475 puan) tarafından
Bıçakla üstüme yürümüşlugu bile var terliğin lafimi olur :D
(14,422 puan) tarafından
Vallahami yaa
Çok korkmuşsundur aboooo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ohoo terlik mi annem beni bi döverdi ağzımdan burnumdan kan gelirdi tabi burnumda çatlak vardı bi vursa kan bosalirdi kanidin nasıl canına yetiyosam dayanamaz döverdi :)
(14,422 puan) tarafından
Valla ağzıni tava sapina cevirmiş anacığın
Arada hatırlatıyosundur heralde
tarafından
Önceden soyluyodum da vicdan azabı cekiyo kıyamıyorum babam askerdeymis kaynana kayınbaba kayın görümce daha 18 yaşında napsin dedem mutfağı izlermis annem yemeğe fazla bişey koycak diye bişey yiyecek diye babanem desen sözde iyi annemi hep ezmisler halam rezil bi ergenligi vardı zaten ben hatırlıyorum bi de bende inattim yani depresyona girmiş annem zaten o zaman artık hiç bişey demiyorum kurban olurum ona ben canım anam :) ❤️❤️❤️
(14,422 puan) tarafından
Ah ahh o eskiler neymiş ben de hatirliyorum öyle bi kac tane
Gelin yemek yaparken başinda bekleyen eea
tarafından
Aynen valla annem yemek yaparken halam bacak bacak üstüne atar sakız çiğner sevgilileriyle konuşurdu gidiyimde bi işin ucundan tutuyum demezdi karnı acıkınca annemin yaptığı yemeği begenmezdi gider yumurta kırar yerdi çok çekti garip anam hiç aklına düşürmüyorum oyuzden kıyamam ben anama :)
0 oy
(2,282 puan) tarafından
Oklava terlikk eline ne gecerse bam bam bam :D bazende yanindaysam şaak doye tukururdu suratima :D kiz bikere kardeslerm annem yemek yiyoz bunlar sakalasiyo birbirne vuruyo annrmde bana vurdu sakadan ama ben o sira tam kasik agzimda annem vurunca kasik bogazima girdi canm ck yandi bende siviyim yapacgnz sakaya dedim masaya bi vurdum butun hersey devrildi yerler batti annem hic kizmadan mutfaga gitti elinde corba tenceresiyle geldi tencereyi hc anlamadim basima gecirdi varya ta kilodumdan kulagimdan mercimek cikti :D oturdu yakti sigarayi ben gece 3 e kdr tul yikadim hali sildm cam temizledim :D bikerede kardesimi dovdum gemiyi bi fitlatti gozumun ustu mosmor olduydu keskin nisanci kari :D
(14,422 puan) tarafından
Ahahahah şu an suratimi gorsen gulmekten yerlere yatarsın ağzim açik kaldı looooo
(2,282 puan) tarafından
:D bnde doka grdidim gii tencereyide kafamda birakti ahahahahhaha :D :D
0 oy
tarafından

Terlik bilemem hatırlamıyorum ama biliyorum o eski maraş karlarin icine ic çamaşırlarimla atmıştı benii.. 

Oy oy
(14,422 puan) tarafından
Whaaav çok etkileyici bi ceza olmuş balyanak
Anaaam daha neler duyacyiiz :-))
tarafından
Oda atlet giymiyorum kısa kolluyla geziyorum diye .d usumezmisim ben hep kisa kolluyla gezermisim o eski 5 10 mtre karlarda .d.d
0 oy
(12,874 puan) tarafından

Terlik yemeyen bizden değildir :D

(14,422 puan) tarafından
Terliksiz çocuklukda ne biliyimm
Dimi :-)))

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 903 göst.
19 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.