0 oy
196 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Daha bugün 40 çıktı daha önceden yüzü için doktora gittiğinde gösterdiğimde fıtık dedi doktoru 2 3 gündür de o şişen yerden su sesi geliyor ki ben altını falan alirkenden ilk fark ettiğimde elimde dokundugumda gene su sesi geliyordu gerildiginde falan geliyor ses kasımın 4 de kalça ultrasonu var oğlumun ama insan ister istemez korkuyor merak ediyo başına böyle bir şey gelen varmı 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım 
tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(91 puan) tarafından
Evet benim oğlumda da vardı o fıtığın yukarı kayması risk oluşturuyormus eğer öyle bir durum olmazsa 1 yaşindan sonra geçiyormuş ama bizim bir yaşına varmadan geçti şükür
tarafından
Hangi doktora gittiniz neyaptiniz süreç nasıl ilerledi biraz bilgi veriri misiniz acaba kasımın 4 de kalça ultrasonu var o zaman söylesem oraya da bakabilirler mi acaba benim bı kızım var o yüzden erkek çocuğu konusunda çok bilgisizlik yaşıyorum da
(91 puan) tarafından
Çocuk doktorumuz çocuk cerrahına yönlendirdi o muayene etti bence çocuk cerrahinada aynı güne randevu alabilirsin yada kafana çok takacaksan daha erken tarihte alıp muayene ettirebilirsin

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 305 göst.
16 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
24 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 83 göst.
3 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ilkcan.koca2 (1 puan) tarafından soruldu

407,025 soru

12,216,155 cevap

36,806 kullanıcı

...