0 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde (693 puan) tarafından
Şöyle ki içimi dökmek için yazıyorum buraya 

Küçüklükten beri çok samimi olduğumuz komşumuzun yeğeniyle aynı binada oturuyoruz küçüklükten tanıyorum kızı çok sevinmiştim tanıdık olunca evime gider gelir yer içer hiç gözüme gelmez ama binada ki bir iki kişi daha önce tanıdıkları için çok dedikoducu demişlerdi çok kızmıştım kızı tanıyorum diye bı dedikodusunu yakalayinca konuşmayı kestim hamile kaldı düşük yaptı ben yine yazdım teseli vermek için dün eski komşunun kızıyla msjda tartıştık saatler sonra komşum aradı kuzenim senin hakkında şunu bunu diyo diye aileme söyleyince hepsinin komşumun söylediğini öğrendim zoruma giden şeyde 9 aylık gebeyim kapi komşum evlenip 1 ay içinde boşandı adam şu an tek yaşıyor herkese o boşandırdi gözü var adamda kesin konuşuyorlar binaya kocanıza sahip çıkın sizinde yuvanızı yıkar diyerek iftira atmis kanım dondu resmen kaynimla bile konuşurken yüzüne bakmayan ben eşim askerdi mesleği bıraktı kimse bilmez Sanayide işe başladı ek iş olarakta merdiven yıkıyordu bunlara kadar kadına söylemiş işin ne önemi varki helal rızık boğazımızdan geçtikten sonra  bebek için beşiği letgodan almıştım bunun dalgasına kadar geçmiş çocuk sıfır esyada yatsa ne ikinci elde yatsa ne her evlilikte kavga oluyordur eşimle olan tartışmalari duyunca herkese hergun dayak yiyor kocası evden atıyor diyo eşim bana el bile kaldırmaz bırak evden atmayı iki çocuk düşürdü ailesi kadar yüreğim yanmıştı durmadan dua ederdim hatta doğuma girince ilk ona dua edicem derdim bu halde bu kadar iftira atması beni şok etti her kavgada da eşimin sinirini bildiğim için erkekleri katma derim eşim sinirlenir böyle şeylerde erkeklerin kavgası pistir herzaman dedikodu Yapıp eşini aratıyor hadi iç içe girip birbirlerini vurdular kına mi yakicak kendine  insanların kalbi taş olmuş kalmış sağlıklı değilim bugün yarın doğurucam Allah'tan korkarım böyle şeyler söylemeye 

4 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Güzel kardeşim eden ettiği yanina asla kalmaz. Bırak günahı alsin seni bilen biliyor. 

Sağlıkla evladını kucağına al. Ona ne senin bebeğinin esylarindan şükür ki esin helal kazanıp size helal kazanç sağlıyor. Hic duyma bunları senin evinde huzur sevgi bereket varsa içindeki eşya 5. El olsun ne yazar bunlara takılıp asla asla kendini üzme.  

Mevlam evladın için herseyi güzel eylesin kalbinde nasip etsin . <3

(693 puan) tarafından
Allah razı olsun içim ferahladı sabahtan beri kafayı yemek üzereydim
tarafından
Hiç  üzülme.  O.kisi senin hayatı kıskanmış belli ki bu yaptıklarına bakılırsa duyma görme Allaha havale et. Oyle insanlar için stres yapmaya bile değmez.
(693 puan) tarafından
Ettim inşallah yaktığı kadar yüreği yansın ne diyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir benzeri başıma geldi bu yüzden artık ağzım sütten yanmış diye yogurdumu üfleyerek yiyorum ama üzme kendini bak hamilesinde zararın neresinden donersen kardır bunada şükür 
(693 puan) tarafından
Doğumdan sonra olsa içim yanmaz hergunde yazardı nasıl oldun doğurdun mu diye doğum yapicak kadınla uğraşılırmi ki
tarafından
Allahindan bulsun canım sen bebeğine bak inan değmiyor bak samimi bir şekilde diyorum değmiyor eşine evladına bak gerisi boş ikinci el park beşik aldım şuan 2.evladim içinde bende letgodan aldım ayıp değil günah değil sen içini ferah tut karındaki bebeğe yazık uzelmesin annesi eden bulur samimiyetini kes kavun degilki dibini koklayasın hepimizin başına gelen şeyler. Bu arada hayırlı bir şekilde yavrunu kucağına al imanlı hayırlı bir evlat olur inşallah
0 oy
(111 puan) tarafından
Ne iğrenç bi insan gerçekten böyle insan çok fazlalasmis benim kuzenimde yaptı allah yanına bırakmasın ınş canım üzme seni kiskandigindan yapmıştır çekemiyodur
(693 puan) tarafından
Bu dünya var sadece sanki ahiret yokmuş gibi yaşayıp konuşsunlar iftira atmak ne kolay olmuş evli birine bide
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Allah kuru iftira dan da yaş olandan da korusun bizleri. Bir derdin bir sıkıntın yada bir sevincin oldumu suya anlat bacım. Su alır götürür. Annene bile söyleme. Kimseye sırrını verme. Kimseyle fazla samimi olma. Devir artık eski devir değil. Allah Müslüman alemine hidayet versin. Şu mübarek gecelerde insanlar için kendimiz için dua edelim. Fitne fesat almış basını gidiyor. Yani şeytanlar cinler sokaklarda cirit atıyor. Tıpkı HZ Süleyman in zamanındaki gibi. Hayr dileyelim hayr olsun. 

İlgili bir soru bulunamadı

406,229 soru

12,179,759 cevap

36,673 kullanıcı

...