0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (7,483 puan) tarafından
Günaydın hanımlar. Geçenlerde youtube da bise ararken tesadüf bir kanal keşfettim. 4 yıllık evliyim çamaşır makinasının deterjan haznesini bi türlü çıkaramıyordum normallerden  farklı biraz.  Bu dedigim kanalda adam benim makinadan aynısının haznesinin nasil çıktığını gösteriyor. Sonra inceledim. Bi cok sorunu video olarak paylaşmış bi cok kişide yorum yapmış Allah razı olsun sayenizde makinem düzeldi diye. Anlayacağınız tamirciye para vermeden adama soruyorlar bildigi bişey se tarif ediyor. Instagramdada takibe aldim bi cok kişye faydası olmus. 

2 gun öncede benim çamaşır makinesi na çamaşır attim acayip bir gıcırdama sesi geldi ve bitene kadar geçmedi kokrtum anneme sordum kazanı oynamış sakin çalıştırma tamirci çağır dedi :) tipik ev hanımı teşhisi. Bende bu adam aklima geldi. Yazdım video istedi attim. Bana sorunun kaynağını söyledi cok basit  bise  önerdi ve inanin düzeldi. Eğer tamirci cagirsam sırf gelmeye en az 250 alırdı basit bise olsada uzatırdı. Yani aklınızda bulunsun olursa çözülecek sorunlar belki sizdede olur. Bu adama yazın hatta videoları var belki ayni sorunu yaşaan vardi. Tamirciye dünya para vermeden sizde kurtarırsınız insaAllah. Hakkınızı helal edin baya uzun oldu ama sizinle paylaşıp faydalı olmasını istedim.

https://youtube.com/c/EcinTv

1 cevap

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bi abi daha vardi adini hatirlayamadim  bende ondan kac defa bakmistim 
tarafından
700 aldilar annemden yapamadilarda makineyi
(7,483 puan) tarafından
Öyle canim.  Herkes fırsatçı. Mesut benim dediğim adamın adı. Valla Allah razı olsun  canım hic bi karşılık beklemeden herkese ıyilik  yapıyor
tarafından
https://youtu.be/T35xu9Ua5pA benim dedigim bu . Evet Allah razi olsun ben hep internetten bakiyorum yoksa ne tamircilerden hayir gelir ne kocadan kocam da bakmiyo . Kac defa ben yaptim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 200 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (972 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 157 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (8,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 376 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde cceyhan (210 puan) tarafından soruldu
0 oy