0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (693 puan) tarafından
Burda daha çok tecrübeli var diye buraya yazıyorum

Dünden bu yana sarı sulumsu akıntınin tamemen kesilmesi 

Çocuğun kalçaya hemde vajinaya aynı anda aşırı baskı yapması 

Bacaklarda kramplar 

Doğum belirtisi mi değil mi 

3 Cevaplar

0 oy
(693 puan) tarafından

En İyi Cevap
Ayrıca dün yakınlaşma oldu bariz baya açılma olduğu belliydi açılma olduysa niye doğum olmuyor 
-Reklam-
0 oy
(1,055 puan) tarafından
Anı dakkada bayacak değil ama doğuma hazilaniyor az kalmış gibi canım 
0 oy
(2,070 puan) tarafından

Kaç haftaliksin canım ? Bende herşeyi doğum sancısı mi diye soruyordum burda megeesem değilmiş 42. Haftada suni verilince anladım :))

Ama hamilelikte benimde akıntım çok fazla oluyordu, bacak krambi hiç geçmedi, baskı da aynı şekilde çıkacakmış gibi batıyordu resmen ama dediğim gibi son dk doğdu
(693 puan) tarafından
38+1 sırf her seyde hastaneye koştuğum için emin olmadan gitmemeye karar verdim yoksa hastane bidaha beni almiycak gibi duruyor:)
(2,070 puan) tarafından
Doğum sancısı çok başka bir şey anlamamak mümkün değilmis ama bebiş hazırlıyor tabi kendini doğuma her an doğum başlayabilir her an hazırlıklı ol çantan kendi şahsi temizliğin vs olsun hep hazırda kal 42 ye kadar yolu var zaten biliyorsun artık bebiş canı ne zaman isterse  :)
(693 puan) tarafından
Ayy aslında acilmamda vardı bu mübarek günde hayırlısiyla gelseydi ne güzel olurdu
(2,070 puan) tarafından
Kaç cm acilman var ki kizz
(693 puan) tarafından
En son 1 ay önce 2 cm dün fark ettim ki daha fazla birazdan gidicem hastaneye demirden korkan trene binmez misali :))) abartarak anlatırım ki kızmasınlar yine geldiğim için
(2,070 puan) tarafından
Ahaha korkmuyor musun o muayeneden ya ben çatı muayenesi bile yaptırmadım doğuma kadar :D
(693 puan) tarafından
Devlete korkmuyorum çünkü direk ellerini daldırıyorlar naz yapma şansın yok :)
Özelde nazımı çektikleri için zorlanıyorum ama acımıyor sonuçta sopa falan değil bildiğin iki parmak giriyor genelde altan muayene yapanların parmakları ufak oluyor acı falan his etmiyorum
tarafından
İki parmak mi kadın en son kolunu soktu devlette rengim attı gözümden yaş geldi o o zaman çatı muanesi degldi neydi o zaman
(693 puan) tarafından
:)))) geçirmisler baya yani bilmem 5 keredir oluyorum el falan geçirmediler hep 2 parmakti
tarafından
7 kere falan alttan muane oldum o son muane sonrası canımdan can gitti kanama oldu ama resmen rahim duvarına dokundu snra birde diyo kanama normal Nisan gelcek ağrıların sıklaşicak o kadın niye öyle yaptı blmiyom
(693 puan) tarafından
Devlet kadar rezil hastane mi var Allah kimseyi onların ocağına düşürmesin özelde sıkıntılı işte ben özele gitmeye başladım 30 dan sonra kontrol hakkım olsa bile her acil girişi 130 TL insafsızlık bişey değil korkudan bişey olsa bile gidip gitmemek arasinda bin kere kararsız kalıyorum bişey çıkmayınca her gece 130 çöpe gidiyor ha durumumuz çok  iyi olsa can feda da yapıcak bişey yok artık doğum net olamayana kadar devlet aciline devam
tarafından
Benim rahatsizliklarim var özel alsa bir saniye düşünmem ama dediğin gibi acil durumlarda devlet acılı en iyisi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 41 göst.
28 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Denizela (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kbraaa.a (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
0 oy
2 cevap 81 göst.
30 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu

406,234 soru

12,180,060 cevap

36,676 kullanıcı

...