Parçanız bulunmasın emi Allah belanızı versin toprak bile kabul etmesini sizin gibileri.
Offff Allah im nedir bunun gördüklerimiz midem.kaldirmiyor beni yaa
Amaan Allah immm kendi yavrusuna evladinaaaa
Biliyorum bunu cinsel istismarda varmış hele en son halası video istemiş durumunu merak etmişde gözlerinin altı mosmor çocuğun yemek yerken tabağı bile tutacak hali yokdu zavallım ancak dediği şey ben hiç annemi üzmüyorum sizi cok seviyorum diyebilmesiydi yağ tulumu çocuğu ne hale koymuş diğerini de yurda vermiş kimbilir ona neler yapmışdır dilerim allah dan hamile halimle inşallah yasatmazlar onu cezaevinde
Allah'ım ya bu ne nasıl annesin nasil.vicdan var sende Allah lanet etsin sana ve senin gibi olanlara
Diyecek söz bulamadım kelimeler boğazıma dizildi şuan Allah belanızı versin
İçim yandı ki nasıl o güzel gülen gözlere o güzelim saçlara o güzelim bakışlara nasıl kıyar bi insan bir ANNE benim evlâdımın tırnağına zarar gelse canımdan can gider. Nasıl döverek öldürüyorsun. O çocuğun çığlıkları yaksın sizi.. O çocuğun ağlayışı paramparça etsin herbir zerrenizi. Rabbim her iki dünyada da cehennemi yaşatsın size. Bir meleğe nasıl kıyılır aklım fikrim almıyor nasıl bi vicdan yoksunluğu bu... Ölmeyin sürünün inşallah. Hiç bir kelime karşılamıyor içimdeki öfkeyi o yazıyı okurken içim parçalandı gözlerim yaş ile doldu o çocuk anne yapma derken onun içi Hiç mi sızlamadı.
Beynimden kaynar sular döküldü bu haber insanlık olarak b o k a doğru gidildiğinin resmi
1,491,946 soru
24,378,769 cevap
348,545 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın