+1 oy
905 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (60 puan) tarafından
Ben bıktım sorunları sürekli söylemekten kafanızı sisiriyorun özür dilerim..

Ya sabah kahvalti hazirlwmisim. 

Adam Nutella istedi yarıya inmiş biz kadınlar Nutella severiz . Kalkmış bana dio kilo aliosn demek bundan aliosn sis o zaman falan dedi dedim sen sürekli benim kiloma laf soluosn Allah seni iki yüz kilo yapsın inşallah dedim bana dedi seni yapsın zaten musaitsin 200 kilo olmaya ya 74 kiloyu m boyun 160 sanki obezim veririm derdin ne moralim bozuluyor :(.  

24 Cevaplar

0 oy
(425 puan) tarafından
Bütün postlarini okudum Allah aşkına sürekli aynı şey oluyo ya senin kocan insan değil bosan gitsin biliyorum bebeğin var ama sürekli buraya yazarak buradaki insanlar sana çözüm bulamaz ki zayiflasanda o beyinsizle ömrünü tüketme arkana bakma kac
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bazı şeyler kadına söylenmez ben de 161 boy 59 kiloydum geçen kış eşim bir kere sabah şaka yapmıştı bozulmuştum ve zaten o ara diyetteydim hırs yaptım yaza kadar 50 kilo oldum şakada olsa denmeyecek şeyler vardır eşim için mi hırslandım hayır o beni alırken o kiloyla aldı ama ben istersem yapabileceğimi göstermek için verdim sonra zaten hamile kaldım yazın şimdi yine alıyorum
0 oy
(2,242 puan) tarafından
o kavanozu.....  benim esimde sifir şeker beslenir ve benimde oyle olmami istiyor ama ben vazgecemiyorum sirf laf soyluyo diye cikolata alip saklardim haftaici o yokken yerdim hamileligimde. insanin cok zoruna gidiyo laf duyunca seni cok iyi anliyorum canim ama birak ne derse desin kendisi mukemmel mi sende ona laf sok . ben artik oyle yapiyorum cok kilo verdim istedigim kadar yiyorum simdi sesi cikmiyo 
0 oy
(164,441 puan) tarafından
tam bi ergenle evlisim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 624 göst.
5 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,441 soru

24,531,934 cevap

360,002 kullanıcı

...