0 oy
172 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Mrb kızlar lohusalığın son günü sypral taktırılır mı 

Devlet hastanesinde taktırsam sypral ı onlar mı veriyor

Hangi sypral daha iyi birde sımdıden Tesekkurler

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evt doktor kırkın cıksn gel takalm demıstı bna kırkım cıktıkdan 10 gun snra adet oldum o zmn tktırdım devlt hstanesınde. Onlar kendsı tkıyo canm
tarafından
Hangi bölümden randevu alınıyor peki
(60 puan) tarafından
Kadın doğum .
tarafından
Evet kadın doguma gıt canm onlar yapıyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
1adet görmen lazım diye biliyorum ve adetin 3 . Günü gitmen lazım yani kanama olması lazım diye biliyorum devlette takıyı ucrestsiz ayrıca cnm
tarafından
Ya adet görmezsem sezeryan sonrası 6 ay adet görmeyen var o zaman da takılır mı ki
tarafından
Adet söktürücü veriyorlar diye biliyorum cnm devlete git muayene ol zaten öyle bibdurumun yoksa hemen takarlar orda
tarafından
Tmm Tesekkurler
0 oy
tarafından
40 çıkmasını bekle yine de eğer adetli isen hemen takılır değilsen öncesinde gebelik testi yapılır takılır

Kadın doğuma randevu almalısın kadın hastalıklarına yani..yada aile planlaması var randevusuz da oluyor.

Devlet kendi takıyor sen almıyorsun..devlet genelde  de bakırlı spiral takar 5 ve 10 senelik diye çeşitleri var.1 hafta da ilişki yasağı koyar
tarafından
Tamam cok Tesekkur ederim
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Adet görmeden devlet hastaneleri takmıyor.  Ozel ise normal dogum 40 cikinca sezeryan 60 gün sonra takiyormus
tarafından
Tmm Tesekkurler
0 oy
tarafından
Bana hemşire kırkın çıkmadan takabilirsin demişti ben bu sefer taksam sağlık ocağından alıp takacam daha önce sağlık ocağı vermişti 11 ay kullandım icimde paslanmıştı 
(864 puan) tarafından
Nasıl saglık ocagından alıyon canm kendin nasıl takıyon ki
tarafından
Kendim takmadım tabiki :):))))

Ana sağlığı merkezine gittim hemşire spirali verdi hastaneye git dr takar dedi kağıt verdi bide randevusuz gittim taktı
tarafından
Pardon yanlış yazmışım bu sefer takınca eczaneden alacam
(864 puan) tarafından
Ha tm cnm :))
0 oy
(60 puan) tarafından
Hormunsuz olani taktir. Cnm . 40 in bitein taktir .
tarafından
Hormonlu taktır dıyorlar daha iyiymiş aradaki fark ne

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 92 göst.
+1 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
4 cevap 130 göst.
0 oy
3 cevap 114 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ahlas04 (145 puan) tarafından soruldu