0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (3,794 puan) tarafından
Bu evin salonu büyük ve mutfakla birleşik neyse bizde salonda yatıyoz hava soğuk diye sadece salonu açtık petekleri.   Buzdolabının sesi geliyo bi bakalım dedik bisey yok görünüşte ama çalışırken ses geliyo çıt çıt diye arada bi . Sogutmasi da azalmış.  Bi iki gündür zaten dikkatimi çekiyordu.  Inşallah bozulmaz ya garanti ömrü bitti zaten . Valla durup dururken masraf çıkmaz inşallah başımıza. 

14 Cevaplar

+1 oy
(3,147 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım şu pahalılıkta Allah kimsenin canına malına eşyasına zeval vermesin inşallah 
(3,794 puan) tarafından
Aynen ya.  Buzlukta et de var çözülürse diye korkuyom bide
(3,147 puan) tarafından
Sabah kadar bir şey olmaz canım yarın bile bir şey olmaz ama çok pahalı her şey r buz dolabı en aşağı 3 4 bin
(3,794 puan) tarafından
Aynen  öyle valla ya bakalım nolcak
-Reklam-
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Sogutma fanlarinin onune birşey gelmiş olmasın ozamanda sogutmaz cunku 
(3,794 puan) tarafından
O çıt çıt ses niye gelir ki o zaman
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Çıt çıt ses buzluktan genleşme den olur ama sogutmamasi normal değil derecesini yukselt bakalm
(3,794 puan) tarafından
O ses beni rahatsız ediyo ya.  Bi kaç gündür dikkatimi çekti
(6,857 puan) tarafından
Cnm bm servisi aradım çatır çutur buz kırıyor içinde genleşiyor dediler. Benimki baya gürültülü ben bozuk sanmıştım. Eğer soğukluk çoksa da daha çok yapıyor onu farkettim. Ben uyanirdim.sesine
(3,794 puan) tarafından
Tam da senin dediğin gibi sesler geliyo cat çıt çatır cutur aralikli halde ama üst bölümde buzlanma yok
(6,857 puan) tarafından
Bendede buzlanma yok cnm içi dolumu buzlugun
(3,794 puan) tarafından
Fazla yok olsa ondan derdim belki
(6,857 puan) tarafından
Markası ne
(3,794 puan) tarafından
Beko..........
(6,857 puan) tarafından
Hmm bnmki profilo ama annemin de başka marka Hotpoint oda ses çıkarıyor geçen korktum bnde çokta dolu değildi hani
(3,794 puan) tarafından
Öyle dolu değil.  Çat çıt ses geliyo insanıda rahatsız ediyo endişelendiriyor.
(6,857 puan) tarafından
Bnm servis genleşme den dolayı dedi kuzu bence doluluk boşlukla.alaksi yok ara yarın yetkili servisi bakalm ne dicekler belki bı ayar söylerler
0 oy
(135,425 puan) tarafından
bacim garanti olsada zaten bi sekilde kullanici hatasi diyip yukluyolar parayi ins bozulmaz
(3,794 puan) tarafından
Orası da öyle de işte ne bilim ya inşallah bisi olmaz
0 oy
tarafından
Soğutma çok mu az ? Bizde de önce soğutma gitti sonra ses. Motoru yandı maalesef
(3,794 puan) tarafından
Deme kiz .  Yandığıni nasıl anladınız bi tehlikesi  varmi kiz ondan da biraz endişe ediyorum aslında Allah korusun
tarafından
Yok zaten sogutmamaya başladı. Aradık fişi cekin dediler. Sonra fişi takip çalıştırmayı deneyince çit çit ses gelip soğutma yapmadı. Motoru yanmış. Motor yanma öyle alev alev yanma değil ya :D
Aniden ısı ve ortam değişikligi neden oluyormuş.
0 oy
(465 puan) tarafından
Zaten ne hikmetse beyaz eşyların garantisi dolunca bozulma yapıyor... bilerek yapıliyosa zehir zıkkım olsun insallah bozulmaz kuzum hersey ateş pahası
(3,794 puan) tarafından
Aynen  öyle ya inşallah bisi olmaz umudundayim  bende.
0 oy
(78 puan) tarafından
Canım eğer buzluk soğutuyor da alt taraf soğutmuyorsa arka taraftaki yeri açıp güzelce temizleyin pervanesini bizim de başımıza geldi o yüzden sonra düzeldi
(3,794 puan) tarafından
Şu an bekliyoz tam anlamış degiliz sorununu valla soğutma da azalma var bide catir cutur ses geliyo aralıklı
0 oy
(629 puan) tarafından

Internete bak canim arkalarinda bir su gibi yer oluyor dur internnetten atiyim orada pis olunca sogutmuyor bozuluyor bunun gibi mesela internetten bak cnm yarin temizle ic dis iyice 

image

(3,794 puan) tarafından
Tmm canım yarın bi el atim olmadi
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Buzluktan geliyoduur i ses benim dolap bildiğin konuşuyordu bı ara böyle çatır çutur inssllah bozulmaz diye diye geldik bu güne bişi olmaz inşallah canim
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim bugün post paylaştım youtube da bi adam beyaz eşyaların sorunları hakkında bilgi veriyor cogu kisi tamirciye gitmeden sorunu çözüyor. 2 gun once benimde çamaşır makinada ses vardi adama sordum video istedi attim hemen anladı dediğini yaptim düzeldi sende sor istersen. Instagram hesabında var ben ordan sordum. InsaAllah çözülecek bi sorundur. Bir cok videosu var belki senle aynı sorunu olan birine yardım icin video paylaşmış tr. 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Aynı sorun benim buzdolabında da vardı ev taşıdık bi anda düzeldi kayboldu ses bu yakınlarda dolabı oynattin mi dengede değildir belki
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Buzlugunun kapagini hic acma ne olur ne olmaz motorunun oldugu yere birsey de degiyor olabilir bizimkide oyle olmustu esim bakti su yeri oluyor oraya kablo carpiyordu baya da ses çıkarıyor 
0 oy
(61 puan) tarafından
Bizim de öyle olmuştu ve garantiyi aradık. Meğerse motor kısmına naylon parçası kaçmış. Sizin de bu gibi sebeplerden olabilir. 
0 oy
(7,785 puan) tarafından
O ses cogu dolapta olur ya korku filmi gibi dank cat cut citircitir diye :D genlesme kaynakli  .

Ama sogutmuyor demissin onu bikemem.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy
0 cevap 47 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 244 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu

411,041 soru

12,372,006 cevap