+1 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Biraz önce post açtım 3 harfliler dedim (korkunç birşey değil anlatacağım konu ) 

Aklıma gelmişken hazır konuyu acmisken anlatayim içimde kalmasın :D

Hamile olduğum günlerden birgün annemde kalmaya gitmiştim. Annemin evi 2+1 benim odam kiler odası olduğu için salonda uyuyordum. 

Gece saat 3-4 civarıydı. Tam uykuya dalmak uzereydim kii kapı sesi çıktı ışık yanmadan. Kapıya arkam dönük yatıyordum. Hızlıca dönüp kapıya baktım . Bir karartı geçti beyaz ışık var gidişini son anda gördüm hemen kayboldu. Hemen ayağa fırladım anneeee anneeee kalkk uyann evde 3 harfli var . Ustumde de ince pike vardı. Tersimden kalktığım için koltuktan koluma dolandı hem onu cikartmaya çalışıyorum hem annemin yatak odasının kapısına bakarak bağırıyorum annem ordan gelicek diye. Koridordaki kapıdan annem çıktı üstüme üstüme geliyor sen annem değilsin defol git aq diye neler neler dedim :D yalnız halen koluma dolanmış pikeyle savasiyordum çıkartmak için . Sonra ışığı açmak için gittim o an elimdeki pike çıktı annemin üstüne gitti . Annem kızım benim benim elektrikler yok diyor yalan söylüyorsun diye halen kapıya bakıp anneee diye bağırıyorum. En sonunda annem çenem yamuldu inme gelicek bana şimdi dedi ve çenesi titriyordu. O an aklım başıma geldi. Anne senmisin dedim benim kızım benimm dur oturcam iyi değilim manyak mısın sen diye bana bağırdı gerçekten 3 harfli olsam yürek mi yedin de benim üstüme geliyorsun korktum senden gözün döndü bıçağı alıp saplayacaksin bana sandım dedi annen olduğuma inandiramadim herlde oldurcek beni diye düşündüm dedi. Haklısın anne kusuruma bakma dedim. Deli cesaretimi artık cahil cesaretimi desek çünkü hep rüyalarımda rahatsız ediyorlardı bende ilk defa karşımda durunca ne güzelde dinliyor benii ohh şükür sesimi duydular diye başladım bağırıp çağırmaya :D

Sonrada annemle sabaha kadar kahkaha attık .

Ha birde okadar bağırdım hiç bir komşuda gelmedi kii birşey mi var diye pireler uçuşuyordu onlarda tabi normal ama o bağırmaya da ne biliyim aşağı sokaktan duyulmuştur :D

Haa bu arada gerçekten elektrikler yokmuş annemde o yüzden telefonun flaş ışığını açıp öyle wc gidiyormuş :D

3 harfliler illaki görmüşlerdir bir yerlerde ve lan bunlar sa.lak herlde biz birşey yapmadığımız halde bunlar delirdi. Birşey yapmamiza gerek yok bizden nasıl korkuyorlar diye kesin bi taraflariyla gulmuslerdir tahminimce :D

6 Cevaplar

0 oy
(3,813 puan) tarafından
Allah seni kadın aklını çıkarmisin :D
tarafından
Valla benimde aklım gitti canım :D
(3,813 puan) tarafından
:):)::):
-Reklam-
0 oy
(2,503 puan) tarafından

Okunmaya 

korktum:D

tarafından
Yok kız korkunç değil komik bir anı :D
0 oy
tarafından

• Hay allahım güle  güle  okudum sonuna kadr :D:D
tarafından
Hahahah hep gül canım ❤️❤️☺️
tarafından
Sagol canm sende ınsallah ☺☺❤
tarafından
İnşallah canım sağol ❤️
0 oy
tarafından
Uuuffff ") jsbajahahajha bende annemi dedemin ruhu sanmistim da korkudan altıma edecektim neredeyse çok fenaydı ya gelmeeeee gelmeeeee nasıl bağırıyorum annem suratıma bi tane çaktı da kendime geldiydim "))
tarafından
Hahahah annem çakmadı bana ondan uzun sürdü kendime gelmem :D
0 oy
tarafından

İyi ikinizde bayılmamışsınız orda kütt die :)

tarafından
Aynen valla nabzım hızlı atıyordu :D
0 oy
(4,684 puan) tarafından
Annene acıdım ama nasıl korkmuş yazık :D
tarafından
Evet canım maleseff :)) nasıl gözüm döndüyse artık :D zor ikna oldum annem olduğuna

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 232 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 398 göst.
10 Ocak 2024 Aile kategorisinde Melek8663 (760 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 176 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu

404,552 soru

12,119,049 cevap