0 oy
351 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (74 puan) tarafından
Benim öz annem 2 yaşımdayken vefat etmiş bide kardeşim var o da 6 aylik falanmış şimdiki annem sağolsun varolsun bize bakmış büyütmüş hakkı ödenmez ama son zamanlarda ne zaman gelsem siz benim kıymetini bilmiyorsunuz ben sizi buyuttum geldiğimde ne haldeydiniz ben olmasam ne olurdu haliniz falan bir sürü şey siyluyo başka çocuklar olsa ayaklarima kapanır teşekkür eder si benim için ne yaptınız falan dedim anne ne oldu yine ne yaptık biz sana Allah aşkına dedim ayaklarına kapanmamizi istiyosan kapaniriz yaparız gocunmayiz ama niye surekli boyle saçma sapan şeyler söylüyosun durduk yere dedim çocuk gibi kustu bana yine daha öncelerde defalarca yaptı bi suçum olmadığı halde gittim gonlunu aldım yine surekli aynı şeyi yapiyo bunaldim artık ya tamm Allah var hakkı ödenmez bizi bu yasa getirdi ama surekli bunu başımıza kakar gibi söylemesi bilmiyorum ya artık ne yapacagimi 2 tane daha kardeşim var öz çocukları onlar nasıl bağırır kızar anneme onlara alınmaz ama benim yaptığım ufak bisey bile gözüne batıyo bilmiyorum ya içim hiç rahat değil artik

10 Cevaplar

+1 oy
(14,154 puan) tarafından
İlgi mı istiyor ne
(74 puan) tarafından
Bilmiyorum valla şaştım kaldım artik
-Reklam-
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Sen yinede üzme canım 
(74 puan) tarafından
Valla bisey yapmadım dün akşam sofradaydik durduk yere açtı yine kendi kendine söylenmeye başladı sonra da küstü gitti sofradan kaç kere yaptı aynı şeyi hep ben gidiyorum zatn gönlünü almaya ama artık bunaldim ya
0 oy
tarafından
Oda kendince içinden biseyler biriktirmiş canım  yanlış anlama sakın seni suçlamıyorum psikolojik bir durum acaba hediye falan biseylermi bekliyor 
(74 puan) tarafından
Bilmiyorum ki dogum günleri olsun özel günleri olsun hep te kutlarım oysa ki
tarafından
Demekki onun dışında senden beklentileri var bence sen ona bir hediye al :) insanın öz annesi bile yeri geldiğinde evladına sahip çıkmıyor canım ❤️
0 oy
tarafından
Annen ne bekliyorki senden dusuncesini sacma buldum
(74 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım valla anlamadım gitti bende
0 oy
tarafından
Elini onun eline koy, benimle bir problemin mı var annecigim, yaptıklarını söylemeden daha çok benimle alakalı sorunlarını söyle. Seni üzmek hiç istemem gibisinden konuş. Anlattirmaktan başka bir yolu yok.
(74 puan) tarafından
Daha önce kaç kere konuştum inan ki yok yine ayni
tarafından
Biraz akışına bırak bir de öyle dene. Gelir kendisi açılabilir
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Gönlünü daraltma sen yine de. Belli ki o da bir şeylere icerlenmis. Anne herşeydir. Kalbini kırma onu mutlu et 
(74 puan) tarafından
Valla elimden geleni yapıyorum ama hep aynı şeyleri söyleye söyleye bende yoruldum artik
0 oy
(1,402 puan) tarafından
Bilmem kaç sene sonra ne bu sitem simdi durduk yere? Bakmasaymış mecbur degilmiş sonuçta dimi? Siz o kucucuk halinizle kafadina silah dayamadiniz dimi bize bak diyeee ee simdi ne bu tripler bence kendi de bi sekilde pisman olmuş ama o da kabullenemiyir galiba pusman oldugnu
(74 puan) tarafından
Olmuş zaten ikide bir keşke evlenmeseydim bu adamla o kadar isteyenim vardı falan diyo çok ağır konuşuyo bazen
(1,402 puan) tarafından
Ya işte gordün mü alttan alma valla sende yapmış zamaninda bir iyilik ama şu anda bu konuşmaları harekeetleri yaptıgı herseyi zedeliyor mahvediyor böyle davranarak hiç yapmamiş sayiliyor simdi senelerce o yaptiklarinin ne kiymeti kaldı ama sen vicdan yapiyorsun iste vefasız olamiyorsun ama yapcak bisey yok onunda biraz kalbi kırilsın akli basina gelsin
0 oy
(3,116 puan) tarafından
Benimki de her firsatta söyler. Ne istiyorsa anlam veremedim. Baskasi olsa bakmazdi bilmem ne bir dünya laf eder. Bende bastan anlasarak evlendin babamla evlenmeseydin bu kadar batiyorsak derim anca öyle susar. Yani baktiysan Allah hayrina baktin neyin lafini ediyorsun. Boyle diyenlere gicik oluyorum. Bende neler yaptim hic gözle görünmüyor yaptiklarim. Insanlar cok bencil ya
(74 puan) tarafından
Evet bide ikide bir keşke evlenmeseydim o kadar isteyenim vardı niye evlendiysem bununla falan diyo o kadar verdiği emeğin değeri kalmiyo valla o laflardan sonra
(3,116 puan) tarafından
Evet evet bir de o laflar var . Valla senin kadar sabirli degilim ben. Bir de iyi davraninca tepeme cikiyor. Ben hep mesafeliyim
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Canım mesela bir gün ona hediye al ne bileyim doğum günü falan olur kutlayin onu sevdiğinizi belli ettirin lafa gelince kolay ama gerçekten çocuk büyütmek zor heleki kendi çocuğu deilse kötü anlamda asla demiyorum ama hakki var bence 
(74 puan) tarafından
Hakkı olmaz mı tabiki var sonuçta bakmayabilirdi  de ama bazen çok ağır konusyo
(1,235 puan) tarafından
Bsy olmaz canım hepimiz bazen öyleyiz
0 oy
(629 puan) tarafından
Canim surekli ilgili davran benide uvey annem bakti buyuttu allah razi olsun okdr iyiki bizimde oluyor bazen oyle senden daha cok ilgi istiyordur cnm saril op canim annem ne yapiyon de benmde annem oldu kanserden kucuk yasta 4 kisiye bakti babamla 5 kisi 
(74 puan) tarafından
Allah razı olsun onlardan gerçekten hakları ödenmez elimden geldiği kadar ilgi gosteriyorum zaten
(629 puan) tarafından
Aynn oyle cnm ogluma herseyini aldi sgolsn

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 306 göst.
10 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tugcee.r (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
14 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 184 göst.
9 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eliftpe (202 puan) tarafından soruldu