Sessiz fedasiz deli gibi agladım evli olduğum adam sandigim adam sayesinde 1 ay olmadi daha dogum yapali goguslerim mastit olmus sanci ateslerden bebegime bakamayacak duruma geldim yataklara dustum doktor kesin o sutleri sagman gerek dedi manuel pompa bile cekmedi sicak su masajlara ragmen tek care elektrikli pompa dendi esime bunu soyledim agliyordum zaten sancidna kivraniyordum belime kadar atmisti bebegim emmiyordu gogsumu gitti pompa almaya 250 tl civari bisey tamam belki kredi kartina cektin bende aldirmak istemezdim hakikaten odunc kimseden bulamadim letgodan anlastigim kisiler haftasonuna dogru teslim edecehini yazdilar tatilde olduklarindan dolayi aldi getirdi eşim hemen gogsumu sagmaya basladim nasil rahatladim anlatamam bi oh cektim esime minnet duugusu ile baktim tam tesekkur edecektim bana sordu nasil ise yariyormu diye bende dedim evet cok rahatladim dedim yüzüm güldü kii bana ne dedi biliyormusunuz... ee iyi bende hakkimi sana helal etmiyorum...o gogsumde pompa elim düştü yüzüm dustu şaşakaldim afalladim neden dedim... nedeni yok nasil hakkimizi helal etmeme hakki var ise o hakkimi sana karsi kullaniyorum canim istedi dedi.Hemen bana kötu davranmaya basladi kalk mryve tabagi hazirla senin aksam yemegini yemiycem filan dedi..ben gizliden agliyorum meyveleri keserken bana gülerek soruyor burnunu neden cekiyorsun agliyormusun dedi yok dedim... kendi kendine konusmaya basladi yok yere masraflar cikartiyir paramızin suyunu cektigi tam bu vakitte abuk subuk seyler basima cikiyor diye soylrndi gitti yatti.O pisirdigim yemegi yiyesim gelmedi sanki her lokma bogazima dizildi esimin bana aldigi seyi bile helal etmemesi kim bilir yiyeceklerini de oyle yapiyordur diye cok açtım ama her lokmada inanin cok agladim coook benim babam bizim icin ceketini satacak kadar cömert bi adamdi nasıl bir kapiya dayanmışim ömur boyu dahada yazmak istoyorum ama aglamaktan başim agridi sütüme yansimadan