Azeribaycanli kizlar sohbete gelin
Men Azerbaycandan yaziram. Hamiya Salamlar Türk qizlarına demek isteyiremki biz sizin dilivizi başa düşuruk bacardiqimiz qederde sizlerin sualarina cavab yazanda türkçe bildiyimiz qeder yaziriq amma siz bizim yazdiqlarimizi başa düsmursuz ve burda çox Azerbaycanli varki türkce başa duşsede özünü ifade edib yaza bilmir bu platforum onuncunduki hamileler bir birilerine sual verib cavab alsinlar menim bir aqriyan yerim varsa onu Azerbaycan dilinde yazcam siz onsuzda başa dusmuyceksiz ona göre Azerbaycanlari söhbete caqrilanda sizler mudaxile etmeyin aranızda başa duşenler varsa buyuruv yaza biler
Canım ne oluyor kayıt olur olmaz kaç tane post actin?? Amacın ne ??
Var burda dolu yazarlar belki
Mənn azerbaycanlıyam
Canım hepimiz kardeş değilmiyiz neden ayrımcılık yapıyorsun azeri kızlar gelin diye hiç hoş değil
Ben varim :)
Yani annem azeri babam turk
Bemde axerbaycanda evliyim:)
Gündüz saati Azerbaycan'lı bir kardeşimiz diger hamile soru sayfasına konu dısı paylaşım yapmış postu kapatılmış bu arkadas da azeri olduğumuz için ayrım mı yapıyorsunuz diye yazmıs tı ama bizde konu dısı yazınca bizimkilerde kapatılıyor yanlız sımdı de senın yaptığın hos değil dinime küfreden Müslüman olsa misali yazmışsın kardeşim
Orda doğdum ama göçmen türküm :) Ahıska Türküyüm :) Azerbaycanda doğdum şuan Elaziga gelin geldim burdayım :)
Bız nere gidelimm :))
1,493,040 soru
24,395,286 cevap
349,699 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın