2019 temmuz ayı annesiyim. Bebeğim 29 haftalıkken felan tersti doktor döner dedi ama dönmedi sonra sezaryen günü verdiler 25 temmuza. Baya da üzülüyorum sezaryenle erkenden alıcaklar 1 gün bile çok önemli anne karnında diye. Sonra bende 24 temmuz akşamı eşime bi yemek yaptırdım sezaryenden sonra hemen yiyemem diye baya ****** gibi yedim ahahah o gün annem ve kaynanam da geldi tabi ben gece 12 ye kadar yedim sabah 8 e kadar yemicem güya sonra. 12-1 gibi bi baktım suyum boşaldı kaynanamla anneme suyum geliyo dedim gülerek kaynanam inanmadı su değildir dedi güldüğüm için herhalde inanamadı. Suyum geliyo ya bak yine geliyo dedim o anda yer kirlenmesin diye çamaşır selesi vardı yanımda onun içine girdim baya gülmüştük doğumdan sonra :D neyse sonra apar topar gittik yeni yemek yediğim için doğumu serumla durdurdular sabah 8.50 de oğlumu 38+5 2940 gr 48 cm kucağıma aldım. Ama doğum başlamıştı acaba dönmüşmüdür o zaman diye takılıyo aklıma. Doğumdan önce son kez baksalardı keşke. Nst ile ters mi düz mü anlaşılıyo mu acaba?