0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Saat 1.30 ve hala uyutmaya çalışıyorum sallayarak. 9 dan beri uyanıp duruyor ve tam uyanıyor zor uykuya geçiyor 5 aylık olmak üzere. Eller hep yüzünde uyuyamıyor o yüzden. Benim gibi hala bebek sallayan var mı Bi sorayım dedim :)

8 Cevaplar

0 oy
(105 puan) tarafından
Olmazmi hic her aksam ayni duzen uyku yok tam dalacak yeniden kalkiyo bn pert durumdaym walla cok yoruluyorm
(105 puan) tarafından
Bnmki gndzde uyumuyo oyle bnde takp ediyorm ama olmuyo uyumuyo cocuk dis cikariyo ondan spheleniyorm bn otryorm yne her gce oldgu gbi
(26 puan) tarafından
Benimkinin de damaklari çok kaşınıyor her şey ağızda. İnşaAllah hayırlısıyla atlatırız da uykuları düzene girer
(105 puan) tarafından
Ins ya  walla gce uykusi kdr gzel bsey yok uuyumayi ozledm yemin ederm ama mecbr otryorz ne yapalim bebislerin uyumya nyeti olmuyor gce  ;)
(26 puan) tarafından
Aynen valla gece ne oluyosa bu bebislere:D
(105 puan) tarafından
Aynen ;)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keşke bebek sallasam bi posta o kadar üzüldüm ki gözüme uyku girmiyo 
tarafından
Allah razı olsun canım benim hiç kötüyü getiriyorum aklıma ki baştan herşeyi kabul ettim sonuç ne olursa olsun o benim bitanecik bebegim ama işte annelik heralde
(26 puan) tarafından
Tabi ki binbir türlü şey geçiyor aklımızdan. Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin onlar iyi olsun yeter ki :) Sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın İnşaAllah
tarafından
İnşallah kuzummmm Allah razı olsun duanı eksik etme nolur ❤️
(26 puan) tarafından
Amin canım cümlemizden.  Ederim İnşaAllah sen moralini yüksek tut :)
tarafından
Olur yaparım :)
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Bizimki bi tur uyudu uyandı şimdi 2. Tur için uyumasını bekliyorum ☺️
(26 puan) tarafından
Artık turları sayamıyorum :D Bu salladığım son tur olsun artık
(5,216 puan) tarafından
İnşallah :)
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Bizimki ayakta sallanmıyor dopdu doğalı 4 aylıktan beri tavandan salıncak astık onla uyur :D şükür uyuyorda benim uykum yok :/
(26 puan) tarafından
Zaten Bi terslik olmazsa olmaz bebek uyur anne uyuyamaz annenin uykudan gözler gider ama bu sefer bebek uyumaz :D Bazen besik bazen ayakta nasıl denk geliyorsa bizimki
(2,569 puan) tarafından
Aynen ben uyurum kalkar şimdi :D Allah yardımcımız olsunnn :D
(26 puan) tarafından
Amiiinnn :D
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Ben hiç sallamaya alıştırmadım ama benimkide yatağa koydum uyandı alıp emziricem mecbur sonra kucağımda uyuyacak ve tam dalınca yatağa çok uykum var çok :) ama kızımın canı sağ olsun rabbim evlatlarımıza sağlık versin bizlere bağışlasın inşallah
(26 puan) tarafından
Amin canım onlar iyi olsun da geçecek İnşaAllah bu günler. Ben de sallamayı biraktirmaya çalışıyorum uykuya daldı mi sallamayı hemen kesiyorum hareketlendimi devam ediyorum dur salla dur salla yapıyorum bakalım biraktirabilecek miyim
0 oy
(360 puan) tarafından
Valla ben bebek sallamıyom bekliyom sabaha doğuma gitcem allahın izniyle korkudanmı heyecandan mı bilmem uyuyamıyom allah kolaylık versin sana bebişede güzel uykular versin 
(26 puan) tarafından
Amin canım çok sağol. Senin bekleyiş de zor Allah sana da kolaylık versin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın İnşaAllah:)
(360 puan) tarafından
Amin canım allah razı olsun
0 oy
tarafından

Ayy bennn uyudu sanıp beşiğine bıraktım 5 dakika bile geçmeden uyandıııı şuan yine sallıyoruuuum :unsure:

(26 puan) tarafından
Saat kaça kadar böyle devam eder hiç bilmiyorum:(
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Ben salla babam salla kapatıyor gözlerini. Hagh uyuuddu diyirum 3-4 dakika  sonra geri aviyorr bakalım kapadı geri gözlerini uyur. İnşallah 
(26 puan) tarafından
Ayy İnşaAllah uyusunlar artık yavv gözlerim acıyor artık:(
(1,563 puan) tarafından
Aynen canım ya uyudu hala uyanmadı inşallah. Uyur gzuelce  bende evv toplaycam daha sonra işim var onu halledecen daha :( ve saat iki oldu yatmam. 4 buçuk 5 iyi bulacak yine
(26 puan) tarafından
Ayy aynı ben uyuyunca kafayı vurup yatamıyorum ki onu da halledeyim bunu da derken saat 5 :D
(1,563 puan) tarafından
Aynen valla öyle oluyor bı gün yapmasam sabah bı kalkıyorum savaş alanı ve gibi oluyor ev kahvaltı vs derken daha çok yoruluyorum gündüz uykusuz oluyorum ama en azından gündüzleri çocuğuma daha çok zaman ayırıyorum böyle
(26 puan) tarafından
Evet ben de öyle düşünüyorum. Geçici İnşaAllah bu günler. Düzene de girer elbet diyerekten sabrediyorum:)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 168 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 315 göst.
0 oy
5 cevap 177 göst.
0 oy
9 cevap 278 göst.

411,728 soru

12,394,629 cevap