Merhaba kızlar inşallah hepinizin gebeliği güzel geçiyordur.
Benim sorum değil de derdim diyeceğim çünkü iyice dert ettim bu konuyu kendime
21+4 Haftalık gebeyim eşimle tanışıp evlenmemiz 5 ay içinde oldu çok severek geçtiğimiz Nisan ayında evlendik.Sevgili iken hep kızlarımız olsun derdi kız çocuklarını çok seviyor.( İkiz kızım olursa birinin adını Nadire diğerinin adını Gülüş koyucam derdi.Tek olursa da Nadire Gülüş. Nadire kayinvalidenin adı Gülüş de benim annemin adı.Bizim ailede ikiz çok o yüzden ikiz beklemesi ) Ben başlarda bişey demedim çünkü annesinin bir şeyini görmemiştim ama şu aralar hiç istemiyorum öyle ki oğlunun yıllar sonra çocuğu olacağı halde( eşimin 2. evliliğiyim ben bir önceki evliliğinden 8 yıl çocuğu olmamış ) görmeye bile gelmiyecegini söylüyor onlar Gaziantep'te biz Ankaradayiz ama istese gelir uçağa atlar gelirler. Kayınpeder iyi bir insan ona bir sözüm yok ama kadın beni sevmiyor bana kızım demediği halde ona anne dememi bekliyor ki diyorum her zaman. Geçen görümce ile yanyanalardı görümce sordu ne koyicaksiniz adını diye ben de iki ninesinin adını Nadire Gülüş dedim kaynanam orda benim adımı tek koysunlar yok benim adım önde koyulsun falan diyor kocamın bile canı sıkıldı. Ne görmeye gelirim diyor ne beni seviyor ama adını da koymamizi istiyor.Hic istemiyorum onun adını koymayı ne yapayım sizce nasıl Nadire ismi eski zaman ismi gibi demi Benim aklımda annemin adını koymak da yoktu kendi istediğim güzel bir ismi koyacaktım ama kaynanam hiç haketmedigi halde onun adını koyuyorsak annemin adı neden olmasın dedim ne yapayım sizce Nadire Gülüş koyup Gülüş diye seslensem hep çocuk için problem olur mu var mı bu durumu yaşayanlar. Onunla en çok ben ilgilenicem ben hangi ismi çağırsam onu benimser sanıyorum yanılıyor muyum .
Bu soruyu gebelik platformuna yazmıştım kabul etmedi Buraya yonlendirdi o yüzden giriş öyle oldu Belki abartiyorsun diyeceksiniz ama üzülüyorum ne yapayım beni sevse bana iyi olsa tabiki zoruma gitmez koyarım ama ne bana ne torununa değer veriyor sinir oluyorum
1,491,474 soru
24,371,931 cevap
348,079 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın