0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Doktorun verdiği bitti kızlar bir daha da randevum Perşembe gunu arka tellerim vuruyor yanaklarıma aşındırdi 2 eczaneye sordum biz de yok dediler nerden bulabilirim bu diş bal mumu koyunca rahat ediyorum

3 Cevaplar

0 oy
(4,090 puan) tarafından
Farkı var mı normal bal mumuyla diş için bal mumu arasında eğer normal bal mumu oluyorsa aktarlarda bulursun bence 
tarafından
Bilmiyorum ki normali nasil braketlerin üzerine yapıştırıyorum işte canım yanağıma vurmuyor böyle lastik gibi normali de öyle mi
(4,090 puan) tarafından
Sakız gibi sarı renk
tarafından
Beyaz renk benimki de sakız gibi elime alıp yumsatip yapıştırıyorum
(4,090 puan) tarafından
Ya o zaman farklı o medikale falan sorabilirsin
tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(1,698 puan) tarafından
En yakın dişçiye gidip durumu anlatıp rica ediceksin dişçim çok uzak çocuğum var gidemiyom siz verebilir misiniz falan de
tarafından
Hepsi uzak canım.ya şuan Kayra hasta gidemiyorum yakında eczanede de yok
0 oy
(61 puan) tarafından
Benim de başıma geldi, yeni taktırdığım kötü vuruyordu ama hep yara olmuştu bu yüzden. Ben doktorumdan almıştım. İnternetten sipariş verebilirsin. 
(61 puan) tarafından
Çok ağrı yapıyorsa başka eczanelere de sorabilirsin. Ve ya sakız yumuşatıp telin ucuna yapıştır ki yanağına değmesin.
tarafından
Baya vuruyor canım inteenetten bakcam ama o gelene kadar zaten Perşembe randevum var

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 264 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Koalam (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
31 Mart 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Merve100 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 525 göst.
11 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eylul & Erva (3,102 puan) tarafından soruldu

413,016 soru

12,434,533 cevap

45,777 kullanıcı

Kategoriler

...