0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (942 puan) tarafından
Kızlar yaa 4 gün oldu memeye sabır taşı sürdüm ogg dedim ilk tiksindi sonra yine istedi aklına düştü yine ogg dedim ağladı kendini yerlere attı.  Ama yapcak biseyim yok. Bende zor dayaniyorum. Gece de öyle istedi ogg dedim ama gece çok ağlıyor katılıyor bir kere verdim dün artık bir güldü gece bile açtığımi gördü memeyi nasıl gülüyor. Ne zaman unutur ya böyle yaptım hata yaptım vermeseydim keşke 

3 Cevaplar

0 oy
(8,061 puan) tarafından
Bir haftaya unuttu canım. 
-Reklam-
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim bizim 20 gun oldu ama zor unuttu yani hala  tam unutmadı ama ağlamıyor önceki gibi. Memek öldü diyor kuzum ne biliyosa ölmeyi. Yani inan bana daha zor oldu. Keşke sende tekrar vermeseydin. Sabret verme canim bi verip bi vermezsende olmaz. Rabbim kısa sürede alışmayı nasip etsin. Memeyi unutuyor unutmaya da uyku düzenimiz mahvoldu ya.cok zormus canim.yaa
(942 puan) tarafından
Ya benimki küçük bide 14 aylık daha valla anlamıyor ya yavrum.. içim cız ediyor valla
(7,483 puan) tarafından
Aklı yetince daha zor muş valla canim ya bende kıyamıyor dum ama 29 aylik olduk baya da emdi. Sen niye kestin canim daha küçükmüş emseymis  biraz daha.
(942 puan) tarafından
Hamileyim cnm ondan kestim. Valla emse olurdu ama olmuyor gece çok ağlıyor
0 oy
(7,760 puan) tarafından
Hamile misin neden kestin ? Bende gündüzden kestim beş gün oluyor ama çok zor gece kesmeyi nasıl becercem hiç bir fikrim yok . 
(942 puan) tarafından
Evet hamileyim. Valla gündüz bende kestim oyaliyorim ağzına sürekli biseyler sıkıştırıyorum ama gece olmuyo çok sık kalkip ağlıyor
(7,760 puan) tarafından
Aynı valla çıldırıyor resmen o yüzden cesaret edip gece kesemiyorm :/
(942 puan) tarafından
Valla 1 aya unutur diyolar ama çok uzunnnnn

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 76 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 161 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 567 göst.
13 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,022 soru

12,370,964 cevap

42,401 kullanıcı

Kategoriler

...