0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (425 puan) tarafından
Bbebişim 6 ayliga giricek sabah kahvaltısına baslayyimmi artık labne yumurta falan vereyimmi 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şuan sadece tadım yapsa daha iyi yumurtaya alerjisi var mı önce Test et canım ve önce sebze ver tadimlar 2 ay sürer ondan sonra öğüne gecersin
(425 puan) tarafından
Mama yemio artık pirinc unu falan veriyorum sebze falan şuan tadimlari geçtim
-Reklam-
0 oy
(589 puan) tarafından
8. Aya kadar tadım yapıcak zaten. Yumurtayı 7. Aydan sınra versen daha iyi alerji olabilir sadece sarısını vericeksin zaten. Birde önce sebzeleri denet sonra meyveleri tatlıya alışınca sebzeleri reddediyolar. 3 gün kuralını da unutma lütfen sonra neye alerjisi var anlayamıyosun zor oluyo 
(425 puan) tarafından
Mama yemio 2 aydır katı gida veriyorum çorba sebze pirinc unu muhallebi tadımı falan geçtim artık doyurma odakliyim eskiden uyurken içiyordu mamasını şimdi onuda icmiyo aç kaliyo
(589 puan) tarafından
O zaman verebilirsin dene alerji yapmazsa yedirebilirsin
0 oy
tarafından
İlk tadım yaptırılır 

Sebze 

Yoğurt 

Meyve 3 gün kuralı ile hepsini ayrı ayrı tattırmalısın 

1. Gün 1 çay kaşığı 

2. Gün 1 tatlı kaşığı 

3. Gün 1 yemek kaşığı 

Alerjik bir durum olmazsa sebze püresi çorbası karışık yapabilirsin meyveli yoğurt yedirebilirsin
tarafından
Bütün tadımları bitirdin mi ????
Havuç, patates, kabak, bal kabağı,
Yoğurt
Şeftali, armut, elma, muz 3 gün kuralıyla mı bitirdin
(425 puan) tarafından
Evet canım bitti onlar yumurtayı sordum zaten ben  ek gida nasıl verilir nasıl başlanır diye sormadım
tarafından
Yanlış anlama benimde oğlum 6 aylık anne sütü alıyor + tadımları bizde bitirdik ne vermeliyim diye bende düşünüyorum
(425 puan) tarafından
Benimki anne sütü almiyo hiç emmedi zaten sütümde gelmedi 1 aydan fazladır mama yemio    neler çekiyorum bu bilsen aç aglio yinede yemio  pirinc unu çorba falan veriyorum 3 gün kurali falan kalmadı bende doysun diye napcagimizi sasirdik
tarafından
Haklısın canım vallahi bebek irmiğinden muhallebi yapabilirsin pirinç unundan daha faydalıymış ya bebeklerin beslenmesi sıkıntı vallahi bu arada kusura bakma yanlış anlaşıldıysam
0 oy
(2,594 puan) tarafından
tadımlar 2 ay sürüyor ilk önce sebzelerden başla yoğurt meyve diye devam et ama her bir verdiğin besini  3 gün ile 1.gün çay kaşığı 2. gün tatlı kaşığı 3. gün yemek kaşığı kadar vereceksin ve onun haricinde ek bir besin vermiceksin mesela kabak verdin alerjik bir reaksiyon olmadı yoğurda geçeceksin ilk iki gün sade yoğurt verip 3. gün kabak ve yoğurdu karıştırabilirsin yumurtayı 7. ay başı gibi sadece sarısı olarak çok az verebilirsin canım
(425 puan) tarafından
Canım onları geçtim yumurta vereyimmi kahvaltıda

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 128 göst.
23 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde ecalased41 (125 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 253 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 337 göst.
13 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu

412,094 soru

12,406,027 cevap

44,613 kullanıcı

Kategoriler

...