0 oy
322 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (88 puan) tarafından
Bu yagi kullanip sonuc alan varmi kizimin kaşlarinin ortasina sürdm 40i cikana kadar ama ise yaramamis gibi duuryo suan 3 aylik

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Teyzem kuzenime yaptı bir işe yaramadı ama kaynanama babaannesi yeni doğduğunda sürmüş onda tüy falan yok kız kardeşlerinde var mesala. O yüzden ben de kızıma sürmeyi düşünüyorum belki işe yarar 
(88 puan) tarafından
Onlar belki direk karinca yumurtası sürmüştr o yariyomus ama yağından emin deglm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yazık bebeğiniz küçücük daha cildine böyle şeylerle zarar vermeyin bırakın tüylü olsun sağlıklı olsun ayrıca o karıncaların yumurtalarını öldürerek yapılan yağı kullanmak çok günahtır bence hay.van katliamı resmen etkili olduğunu da sanmıyorum 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Sadece yenidoğanda değil yetişkinler de kullanabiliyor

Ben kendim için kullanıyorum geçen haftalarda 4. seansını uyguladım bence çok etkili 
0 oy
(365 puan) tarafından
Kokusu bana ağır geldiği icin kullanmadım doğmadan almıştım ama kıllanma hormonel bisey olduğu icin başka yerde çıkar o zaman falan diyenler oldu kullanmadım korkudan ama annemde hiç yok ona da anneannem sürmüş ama gerçek karınca yumurtası sürmüş onda yok
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Ben sürdüm bakalım ileride görcez geline faydalı mı oldu :D
0 oy
(163 puan) tarafından
Kız bebişlere sürülüyor mu zarar vermez mi acaba :))
0 oy
tarafından
Yumurtasını sürüyorlar canım direkt bence yağı sürme çocuğuna zarar verebilir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 135 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Derimom (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 394 göst.
0 oy
4 cevap 248 göst.
11 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde glsm.c (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 635 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,039 soru

24,439,376 cevap

353,171 kullanıcı

...