0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (3,794 puan) tarafından

Farkında olmadan dudaklarimi  öpücük atar şekilde buzuyorum.  Bunu da yapınca bi 5 dk sonrasında fark ediyom. Alışkanlık mi oldu ne oldu anlamadım valla şu an bile öyle. Sinirimi bozuyo. Alışkanlık olsa bu genetik bisey olmaz heralde benim küçük kızım da yapiyo ayni haraketi benden gördü büyük ihtimal.  Sokakta yapsam fark etmeden millet yanlış anlar maske var iyiki yoksa bilmiyom valla :ermm:

3 Cevaplar

0 oy
(7,619 puan) tarafından
Tik gibi olmuş demek ki 
(3,794 puan) tarafından
Belkide genelde birşeyle ilgilenirken oluyo.  Misal telde mesaj atarken çoğu kez farkına vardim
tarafından
Sen söyledikten sonra benimde yapmam peki
(3,794 puan) tarafından
:D.......sana da bulaştı desene
tarafından
Tikli karilar :) gunaydin baharim ❤️
(7,619 puan) tarafından
Gunaydin canimm
-Reklam-
0 oy
(12,806 puan) tarafından

Sen kızından görmüş olmayasın :D

(3,794 puan) tarafından
Ondan önce de vardı kız . O da büyüdükçe yapiyo ayni haraketi galiba benden gördü.  Beni dikkatli izler hep ona da alışkanlık yaptı kızdığı zaman yapiyo.
(12,806 puan) tarafından
;)) ne tatlı oluyordur şimdi oyyş al o dudağı ısır ;)
(3,794 puan) tarafından
Kızgınlık anında ilk öyle yapiyo bagirmaz ağlamaz o haraket i yapar.  O yapsın ufak da ben kendimden rahatsız oluyorum millet görse ne der
(12,806 puan) tarafından
Ay valla kötü bi durum aslında tik haline gelmiş heralde
(3,794 puan) tarafından
Valla kız . Maske var iyiki
0 oy
(348 puan) tarafından
Bir şeye odaklanırken oluyordur canım. Aslında çoğu insanda çeşitli şekillerde var da farketmiyolar. Bu davranışlar odaklanmayı arttırdığı için beyin vücuda istemsizce bu hareketi yaptırıyor diyebiliriz. O hareketi istersen başka, daha dikkat çekmeyen bir harekete dönüştürebilirsin aslında. Mesela bunu yaptığını fark ettiğin anda bu hareketi bırak ve sağ elinin baş parmağını avuç içine al. Ne zaman odaklanman gereken bir durum olsa ya da bir şey düşünmeye başladığında hep sağ elinin baş parmağını avuç içine al. Bir süre sonra beyin dudak büzme hareketini değil diğer hareketi odaklanma hareketi olarak seçer. 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 39 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
+1 oy
6 cevap 226 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
14 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simsek21 (1,679 puan) tarafından soruldu

411,555 soru

12,389,347 cevap

43,707 kullanıcı

Kategoriler

...