0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kendi adıma herkesin yaptığı işi beğenmiyorum içime sinmiyor kii geken giden öyle üstten bardagi suda yıkayıp koyar kim olsa beğenmez ama artık tek başıma baya zorlanıyorm her şeye yetişmek istiyorum ama kendimi ihmal ediyorum eşimde hiç sıkıntı yapmaz şükür hep düzenli ve tertipliyim ama işte yoruluyorm bir tane oğlum var 2.5 yaşında oğluma daha çok yetmek istiyorum her türlü aktivite oyun ilgi sevgi gösteririz ama bunları yapmak için kendimden kısarm erken kalkar geç yatarım her Fırsati değerlendirirp iş sıkıştıryorm ama kendime zaman yetmiyor hatta eşim kızar gelince gel otur der isim tam bitirir gudip oturururm anca siz alma imkanınız olsa alirmisiniz alıyormusnuz ben şuan alamam iki kredi artı gider çok eşim tek çalışıyor yetmiyor bir yerde eşime kıyamıyorum

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzu ben isteyken temizlige aliyordum .Bayagi temiz bir kadindi .icime sindigi icin devam ettim .

Simdi evdeyim hallediyorum kendim.

Ama herkese guvenemezsin evini emanet ediyorsun .Hem temizlik anlaminda hem de evi birakip.gitme anlaminda.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Vay be bana görümce yardıma getirmeyen koca gör elalem yardımcı arıyor :D:D

Canım zorlandığını düşünüyorsan yardımcı al keyfine bak şimdi biz senin maddi durumunu bilemediğimiz için doğru bilgi veremeyiz herkes kendince konuşur aileni en iyi bilen sensin

(312 puan) tarafından
Valla iki bebe var kimse gelip de evini toplayım demedi parasını vermek isteyip de çağırdım gene yok kimse aman saldım çayıra evi de kocayı da kızlar ben
tarafından
Aman çocuklar iyi olsunda canım boşver bende aynı durumdayim
(312 puan) tarafından
Aynen öyle valla kızlara baktim da kocayla ev kaldı bakıyorum ama önceki gibi haftada bir dolap vs indirip bindirmiyorum
tarafından
Ben bu aralar kocanın bi yüzüne bakıyorum hahaha
0 oy
tarafından
Eşime kalsa alınmalı ama ben istemiyorum. Çünkü bu ara işleri o yapıyor :) plan yapsan kendine öyle temizlik yapsan iki buçuk yaşında mesala bulusik mak. Beraber boşaltinm çamaşırları beraber makinaya at hatta asin. Sonra boyama falan yaptırırsın
0 oy
(159 puan) tarafından
benimde biri bir diğeri iki yaşında cocugum var cok zorlaniyorum hatta bende bakici yardimci tutmak istedim ama sonra vazgectim herkes icin değil ama temiz olani var olmayani var pandemi surevi var zaten çocuklarımida evimide kimseye emanet edip acamam canim neler duyup gordum cocuklsrim ilgiyi benden gormeli esim benim elimden yemek yemeli ozel esyalarimi ev ilgili hersey yani banyo mutfak vs ... Benden vaska kimse dokunmamali benim dusuncem boyle oldugu icin vazgeçtim  cok zor bakimlari yemek is vs. Ama annelik bu olsa gerek bazen kendini bi sure cocuklarina adamak ve sonrasında hem kendine hemde cocuklara zaman ayirmak kisacasi zaman ...... Herseyin ilaci ve öyle cabuk geciyorki benimkiler yurumeye başladı isim hafifledo bekledigime deydi suan iyiki ikinci evladim var diyorum:)
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Ben de doğum iznindeyim şimdi. İki yıllık evliyim. Bu zamana kadar hep kendim yaptım. Ama artk bebek de var. İşe başlayınca galiba alcam birini. Ama ben de güvenip şey yapamıyorum. Asla banyomu tuvaletimi başkasına temizletemem gibi. Bilmiyorum ya. Başkası kendi evimde temizlik yapsın istemiyorum. 
0 oy
(159 puan) tarafından
Bu arada canim herseye yetecem diye kendini yipratma bırak ev dağınık olsun pis olmadigi surece cunku cocuk olan her ev daginik olmali bence ki cocuk evinde rahat etsin cunku eskiden cocuklari dışarı atar toprak bag bahce oynardı simdi oda yok bari evi istedihi gibi oyun alani yapsin diyorum 
0 oy
(3,575 puan) tarafından
Gayet normal bir durum. İmkanım oldukça temizlik için alıyorum.çalışırken bebekle her şeye yetişemiyorum
0 oy
(5,329 puan) tarafından
3 yıllık evliyim , calisiyorum, son 1 yildir temizlik icin kadin geliyo, 4 kadin degistirdim, 1 tanesi kafama yatti onla devam ediyoruz, tabi kimse sizin yaptiginiz gibi yapmiyo ama buyuk rahatlik, ben daha cok genel temizlik icin aliyorum 2-3 ayda bir, cam -kapı-mutfak dolabi gibi, bu zamana kadar da almadığıma pisman oldum maddi durumumda var sükür, eger maddi imkaniniz varsa buyuk temizlik icin almanizi tavsiye ederim, surekli almak istersenizde cevrenize falan sorun istediginiz ayarda birisi vardir illaki hem zamanla sizin yonlendirmenizle istediginiz gibi yapiyolar, maddi durumum olmasa kendim yapardim, simdi de kendim yapabiliyorum ama aman dedim , esimle ayni isi yapiyoruz ev islerinde hic yardimci olmuyo bende kadin cagirmaya karar verdim iste oyle basladi :D
0 oy
tarafından
Ben hiç almadim ama imkan olsa koltuk silmeye cam silmeye. Yani büyük temizlige alırdım birini 
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Ben alamam zaten para yok :D 

Cocugun kucuk segikmis aslinda beraber yapabilirsiniz isleri..
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Olduğu kadar oluyor pandemi döneminde evime tanımadığım birini almak hoş gelmiyor birde iş bazen kalıversin canım canından kıymetli mi ben bir gün dip kör yaptıysam öbür gün sadece bulaşıkları toplayıp bide süpürge açıyorum tamam işte bütün gün kızımla yatıp yuvarlanıyoruz sonra 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Günlük temizliği ben yapıyorum büyük için yardımcı abla geliyor yapıyor öbür türlü evim büyük altindan tek kalkamam diye şükür eşim de istiyor gelsin çünkü kızla zor olur bana . İmkan varsa alınmalı bence neden kendimizi yoralim ki 
0 oy
tarafından
Ben oğlum o yastayken.duaen oturtmustum yaa.hagta içi sil.supur topla yapardım her hafta sonu inceye girerdim.zamnimda kalırdı..çamaşır falan oğlumla asardik.maddi durumun iyiyse al ama guvenchin biri olmalı 
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Ben alıyorum canım. Çocuklarıma yetebilmek kendimi iyi hissetmek adına enerjimin kalması gerekiyor. Maddi açıdan sorun olmayacaksa kesinlikle almalısın. Çok rahat edeceksin emin ol. 
0 oy
(2,593 puan) tarafından
işe döndüğümden beri birkaç kez aldım önceleri cumartesi çalışmıyordum süt iznim vardı kendim yapıyordum ama oğlum yaşına girdikten sonra süt iznimde bitti cumartesi de çalışıyorum ve yetişemiyorum gerçekten evimde oturmak ne demek onu unuttum daha öncekilerle anlaşamadık geçenlerde biri geldi onunla anlaştık nasip olursa 15 günde bir gelecek imkanın varsa al derim en azından büyük temizlik için

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 49 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sibel akarrr (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
25 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevs (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 852 göst.
0 oy
2 cevap 80 göst.
5 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,623 puan) tarafından soruldu

405,931 soru

12,167,388 cevap

36,630 kullanıcı

...