+1 oy
401 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar evim küçük konsolum salonda tv nin altinda ,misafir geldiginde yemek cay kahve ne olursa mecburen gidip ordan cikariyorum mutfagimda hic dolap yok diyebilirim yemek odasi var oraya bir dolap koyduk bir nevi konsolun isini gorsun diye acaba ordan bir raf bosaltip biri geecegi zaman kullanacagim seyleri oraya mi koysam misafir odada otururken gidip tabak canak cikarmak ayip olur mu sizce 

5 Cevaplar

0 oy
(4,896 puan) tarafından
Ben olsam çok kasılırım. Dediğin gibi yap belli şeyleri al ordan 
tarafından
Ben de kasiliyorum utaniyorum hatta sanki baska tabak bardak yok da ordan aliyormusum gibi halbuki ozeniyorum hersey güzel olsun diye
-Reklam-
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Bence ayıplık bi durum yok canım çoğumuzun evi öyle senin yaptığın şeyi çoğu kişi yapıyor zaten. Eğer çok rahatsızlık duyuyosan misafir gelmeden tabağını falan mutfağa hazırla bence
tarafından
Gozleri doymamış dunya malina canim
(4,227 puan) tarafından
Ne garip anne babalar varya ne deyim bilmiyorum olmayınca yapmayan çok ama olup da yapmayan olunca insanın daha çok zoruna gider. Eşin ne diyor bu duruma canım
tarafından
Esim de bikti usandi daha evlenmeden evlerden birine geceyim diye basladi hala da soyluyor ama babasi vermiyor olmaz diyor sadece mantikli gecerli hicbir sebep de yok en sonunda esim yine istedi bagirdi cagirdi carpti kapiyi cekti gitti esim cok üzüldü insanin babasi bunu yapar mi gibisinden o olaydan sonra iki uc aydir esim konusunu anne babasina acmiyor hir gur cikardiklari icin gerçekten olup da vermemesi cok zor ya insan evladindan malini sakinir mi
(4,227 puan) tarafından
Alla alla ya ne garip insanlar var napcaklar öteki tarafa mı götüecekler yine size kalacak Allah uzun ömürler versin size. İnsanın evladı sıkıntıdayken nasıl onlar rahat uyuyor. Annelik babalık herkese göre farklı kavramlar demekki. Allah merhamet versin bacım ne deyim
tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Ayıplık bir durum yok misafirin gelmeden önce hepsini çıkar tezgahında dursun 
0 oy
tarafından
Misafir gelmeden her şeyimi hazır ederim ben tabaklarımi catalimi çıkarırım konsoldan . Bardaklarımi hazır ederim hem zamandan kazanç hem de isim hızlı olur .
0 oy
(2,225 puan) tarafından
mutfağa hazırlasan masaya daha kolay olur senin için 

ben çay bardağımı vs masaya hazırlarım mutfağa daha işim olmaz konsolla 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 548 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 472 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy