0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (3,767 puan) tarafından

2 Cevaplar

0 oy
(2,493 puan) tarafından
Namaz kılarken kızımı yanımdan ayırmam. Hadi namaz kılmaya derim hemen gider seccadeyi alır getirir önüme. Kendi yatar kalkar ellerini bir şeyler yapar. Oynamasına izin veririm. Çok şükür Allah'a elinden geldiğince anlatacağım
(3,767 puan) tarafından
Kurban olurum ona ben :((maşallah ❤️❤️❤️❤️

Benimde kızım daha küçük ama bende istiyorum kızıma alışkanlığıni kazandrblmk
(2,493 puan) tarafından
Canım benim kız 18 ayına girecek. Ben 1 yaşına girerkenden beridir hep yanımda tutuyorum namaz kılarken. Anlamaya başladığında başla hemen yanında kılmaya ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi

Babasiyla namaz kilarken oglum❤️❤️❤️ gecen seneki fotografi.. deminde babasi namaz kilarken gitmis sirtina cikmis asagi yuvarlanmis. Babasinin takkesi cikmis o yuvarlaninca :D takkeyi duzeltiyomus bide yavrum

(3,767 puan) tarafından
Benim yanımda değil maalesef bir süredir ve bir süre daha olmayacak ama ilerde aliatrxm inşallah nasip olursa
tarafından
İnsaAllah alistirirsin canim cocuklar ne gorse onu yapiyolar alisir Allahin izniyle.. tesekkur ederim zeynepipek ❤️
(3,767 puan) tarafından
Otizmli gelişim geriliği var cancağızim ne kadar sonra kavrar kaç yaşında kapar blmiorm ki şuan benimle değil oyzdn ben öğretemm öyle birşey
tarafından
Suan kiminle babanneyle anneanneyle felan mi keske ozel cocuk oldugu icin seninle olabilseydi ama eminim gecerli sebeplerin vardir. Rabbim tez zamanda kavustursun o zaman insaAllah
(3,767 puan) tarafından
Ailemde cancağızim
Maalesef sevenler var aynen :( Allah razı olsun cancağızim ♥️

İlgili bir soru bulunamadı

411,969 soru

12,402,266 cevap

44,470 kullanıcı

Kategoriler

...