0 oy
1,034 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Görümcem kızının camasirlarini yollamış kufreder gibi ya hepside lekeli biri ikisi olsa hadi gözden kalcmistor diyeceğim annem diyor başkasına ver sende ben böyle şeyi vermem utanırım ya sanki ben o kadar muhtaç miyim öğle olsa bile konuşamıyorum ya başıma ağrı girdi

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben olsam götürür geri veririm hiç mi utanmamış verirken
-Reklam-
0 oy
(1,116 puan) tarafından
Bazı çocukların kusmalarıveyasüt lekesi çıkmıyor. Yıkayın belki onun makinesi ya da deterjanı iyi değildir.. Baktınız çıkmıyor kaldırın kenara. Her şeyde kötülük aramayın. Vermeyedebilirdi. Sizin onun arkasından böyle konuşacağınızı tahmin etmemiştir. 
tarafından
Size göndereyim aynı kıyafeti o zaman bu şekil konuşacak misin acaba
(1,116 puan) tarafından
Benim kendi kız kardeşim de olmak üzere dışarıdan gelen bebek kıyafetlerine lekeler vardı. Kimisi çıktı yıkadıktan sonra kimisi çıkmadı.  Ama ben bana getirdikleri kıyafetler lekeli diye laf etmedim etmem de. Giydirmek istemiyor iseniz giydirmezsiniz. Sonuçta kendi bebeğinin ESKİ kıyafetleri kullanılmış olan yıpranmış da olabilir lekeli de olabilir.
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Ben mesela dışarıda dar paça pantolon giymem. Dışarıda giymediğim için de evde giyiyorum. Doğrusu veremedim birisine senin bu dediğini düşünüp. Hafif yırtılmış kıyafetler var bir iki kesik gibi. Onları da asla veremedim. Evde giyiyorum
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Karşındakine duyduğun saygıyla alakalı bir durum, ister ihtiyacın olsun ister olmasın, çıkıyorsa lekesini çıkartıp temizleyip verseydi, sana değil de ihtiyacı olan birine verse bile böyle yapması lazım bence çok ayıp bişey, yardım dediğin eski pis şeyleri vermek değildir 
tarafından
Haziran tam aranan yorumu yapmışsın
0 oy
(612 puan) tarafından
Benim görümcem de vermişti, bazılarında leke var yıkadım çıkmadi falan demisti. Çok lekeli olanları giydirmedim, az lekeli olanları da kendim yıkayınca çıkmıştı öyle giydirdim. Sizin aranızdaki iliski nasıldır, lekelerin boyutu ne derece bilemiyorum. Ona da demiştim abla kullanacaklarımi alırım diğerlerini kumbaraya atarım diye 
tarafından
Zaten ilişki yok aramızda çok soğuk birisi sorabilirdi bence lekeli giydirir misin diye
(612 puan) tarafından
Eğer bizim aramizda samimiyet olmadan öyle bişey yapsa giydirmezdim sanırım. Ben görümcemin kötü niyetli olmadığını düşündüğüm için aldim
tarafından
Samimiyet olsa bende düşünmem ama zaten soğuk davranan birisi
0 oy
(50,803 puan) tarafından
Geri gönder .....
tarafından
Eşimde aynısını dedi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 55 göst.
1 Ekim 2023 Moda kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy