0 oy
214 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Daha öncede kullandım gene 4,5 sene önce sezaryen sonrası için sözde deri uyuşturucu bende uyuşukluk olmuyor yanlis mi kullanıyorum ne yapıyorum bilmiyorum ki genital bölge temizliği için aldım epilasyon aleti ile kendi işimi kendim hallediyodum ama doğum zamani jilet kullandım için biraz sıkıntı olmuş anlarsınız ya bu krem hakkinda bilgi istiyorum sizden

7 Cevaplar

0 oy
(1,862 puan) tarafından
Ameliyat dikişin etrafına süryordum ben acısını dindiriyordu, 
tarafından
Ben mi yanliz yapıyorum Bilmiyorum ki milllet öyle uyuşturucu böyle uyuşturucu yazmış her yere almadan gene baktım ama yok bacı bende yeminle şuan öyle uyussun diye bekliyorum
-Reklam-
0 oy
(985 puan) tarafından
Bebeğimde sünnet sonrası agriyinca uyuşsun diye kullandım 10 dk sonra etkisini gösteriyor diye duydum 
tarafından
Ya bende mi sıkıntı var bende aynıyım hala
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Anestol yüzeysel etki eder zaten 
tarafından
Ama bacım hiç uyuşuk değil yani
(13,316 puan) tarafından
Etki etmez canım zaten o basit bir krem
tarafından
Kız ne alicam ya o zaman ben
(13,316 puan) tarafından
Sürmemek en iyisi de emla çok kullanılıyor bunun için
tarafından
Kız şimdi emla da alırım oda ise yaramazsa param boşuna gider ya napcam ben şimdi bu kremi
0 oy
tarafından
Bende de doğum sonrası hemoroid çatlağı oldu herkes tavsiye etti mükemmel dediler dün gittim aile hekimine yazdırdım daha kullanmadım ama yorumlar çok iyi canım
tarafından
Bacım vallaha bende etki etmedi su saat oldj bekliyorum hala
tarafından
Valla o kadar mükemmel değil. Bende çatlak için kullandım. Sadece lavabo ihtiyacından önce sürüyorsun ki acimayi hissetme diye.
tarafından
Bende sonra kullanılacak sanıyordum söylediğin iyi oldu öyle yaparım artık azda olsa etkili olur inşallah
tarafından
Bence almayın afedersiniz hiç bir b.ka yaradığı. Yok
tarafından
Catlaga madecassol iyi geliyor ben kullandım onu çok berbat bir krem sadece uyussun diye veriyorlar iyislestirmiyor hemde nemlendiriyor bu sefer çatlak daha çok sızlıyor ayrıca ben genel cerrahiyede gittim süte geçtiği için kullanma dedi sıcak suya otur dedi sadece :( emzirmiyorsabmadecassol al kızıma sürdüm oda birden kakasını yaptı çok mama yediği için çatlama oldu 4 günde iyileşti doktor onada hametan la anestol karıştır sür dedi hiçbir faydası olmadı bununda başka bir acil çocuk doktoru söylemişti bana çok uzun oldu kusra bakmayin
tarafından
Yok bacım uzun olması dert değil de uyuşturucu krem ismi isticem post acicam onlarda işe yaramaz diye korkuyorum
tarafından
Canım valla Vildan  için söyledim yardımcı olmak amacıyla ama uyuşturucu krem bilmiyorum dediğin gibi sen yeni post ac :)
tarafından
Vildanselim hemoroid için anestol ve bactroban antibiyotik krem bu ikisini birlikte kullan  canım ikisinden nohut tanesi kadar düzenli kullanırsan hemoroidin iyileşir
tarafından
Tamamdır bebeğim,açtım bakalım nolcak :)
tarafından
Çok teşekkür ederim kızlar bactrobanla karıştıracağım birde madecassol da evet yorumları iyi geçmezse onunda alcam çok sağolun valla
tarafından
Ne demek canım önemli değil  ben kendim kullandım faydasını gördüm doktor  yazmıştı bana
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Bende epilasyon icin kullanmistim canim. Yapan kisi onermisti bana. Girmeden yarim saat once sur uyusturur demisti oyle de oldu ama gecici yani fazla surmeden etkisini kaybediyor. Genelde acilari hafifleten krem
tarafından
Kız 11 de sürdüm 12 oldu tık yok
0 oy
(7,486 puan) tarafından

Vur jileti gitsin bacim:D uyustuydu uyusacakti:D anestol du emlaydi  boşver. En acisiz yöntem :angel:

tarafından
Yapma yanariz bacım ya zhshshs doğuma gitmeme yakın öyle yaptım çok da değil he iki üç kez belki orman gibi oluyorum yeminle :D zar zor bı sekilde bu akşamı atlattım da 10 gün içinde hemen başka bı krem bulmam lazım şöyle bir iki seferlik kullansam eski haline dönecek de yok anam nerde :D
(7,486 puan) tarafından
Valla epilasyonla Iyi alıyosun canim ben bi defa denedim son oldu;D ona karşı acayi0 korkum var. Ama zaten aldıkça kendi uyuşuyor alisirsin cok takma canim. Biraz psikolojikde  olabilir. Tamamen narkoz etkisi yapmasını bekliyosun heralde. Bence az uyuşturur. Yani hiç kullanmadım yanlis yönlendirmeyimde:D

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 159 göst.
27 Temmuz 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Huzurumm (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 416 göst.
27 Nisan 2019 Diğer kategorisinde ❣Maşo'nun Hatunu❣ (2,335 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 278 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 211 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (579 puan) tarafından soruldu

405,654 soru

12,154,878 cevap

36,588 kullanıcı

...