0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından
8 aylik kızım var hic bebeğim var diye oraya buraya gitmemezlik yapmadım hanımlar normalde evden dışarıya hiç çıkmam canım istemez hem havalar sıcak derim kiziminda uyku düzeni bozulmasın diye ama şu son zamanlar öyle gezdik eşimle cadirimiz var gittik gol kenarında kaldık 2 gün yine gezdik durduk şimdi kizim uyumuyo disariya çıkarıyorum 5 dakika geziniyoruz eve geciyorum hop uyuyo surekli böyle surekli kapıya gidiyo agliyo ya nasıl alistiricam beşiğinde uyutmaya 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Beşiğini balkona köy belkide açık havada uyumak istiyordur bir iki yatar sıra içeri alırsın aklıma böyle bir fikir geldi 
-Reklam-
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Küçük o daha unutur alisir canim
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Ya o degilde seyi sorcam cadir var gol kenarina gittik demissin. Gecenlerde bizde gittik deniz kenarina 1 gece kaldik cadirimiz var. Bebegim 1 aylikti o zaman evde butun gun uyuyor ordada uyur zor olmaz diye cesaret ettim inadina durmadi uyumadi hic hep agladi sallamaya alisti orda simdi sallamadan uyumuyor 41 gunluk. Seninkisi uslu muydu gerçi büyükmüş biraz ama zorlandin mi??
(350 puan) tarafından
Kız benimki de uyumadi arabayla geziyoruz dadiginda çadıra koyuyorum bidahada uyanmiyodu ma çok huysuz oluyodu gündüzleri falan
(3,148 puan) tarafından
Hadi yaa ben cok pisman oldum gittigimden beri degisti uyumuyor hic sallanmak istiyor hep simdi :/
0 oy
(6,394 puan) tarafından

Ondan birtane de bende var :D olmadi en kötü evimizin kendi bahcesi var oraya cikariyorum agaclarla oynuyo :D yapraklarını cekip kopariyo sinirli sinirli ☺☺☺☺

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
28 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Bilmek lazim (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 171 göst.
14 Nisan 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde meva1 (1,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 36 göst.
19 Ekim 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Berliz35 (1,235 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 350 göst.
10 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde _GaRDeNYa_ (525 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,383 soru

23,620,232 cevap

306,766 kullanıcı

...