0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
Hepinizden Allah razı olsun çocuklarıma çocuk doktoru u.yuz demişti ilaç vermişti ama faydası yoktu sağlık ocağı enfeksiyon kapmış demişti ilaç verdi ve kaşınmaları yok denecek kadar azdı bizde o ilaçı kullandık bizim kaşınmamız gitti ama çocuklarım çok nadır kaşınıyor çok teşekkür ederim tekrar okadar yardımcı oldunuz

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım 
(102 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
(12,272 puan) tarafından
Sevindim çünkü **** uzun süre geçmiyor kaşıntısı
(102 puan) tarafından
İşte iki günde kurtuldular demekki u.yuz değilmiş çocuk doktoru zahmet  edip yerinden kalkarak baksaydı çocuklarıma çoktan kurtulurdu
(12,272 puan) tarafından
Vallahi canım bu handemiyy bahane edip iyice Doktorlar da saldı açıkçası zaten Türkiye kendini saldım bunu herkes görüyor ama kimse dile döküm ya artık birilerinin bir şey yapması lazım özellikle sağlık sisteminde
(102 puan) tarafından
Aynen çok haklısın valla cnm ben aşı olduğum halde dışarı bile çıkmıyorum hastanelik bir durum yoksa bile bi gece ay memlekete gittim oda gitmez olaydım enfeksiyon kaptı çocuklar
(12,272 puan) tarafından
Sorma biz de 1 ay içinde 2 kere ailece hastalandık bir virüs var ortalıkta bir dur bakalım
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun cnm
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim nasil bulaşmış peki ilk defa duyuyorumda
(102 puan) tarafından
Cnm çocuk doktoru u.yuz değince benim aklıma köye gittiğim geldi köyden geldikten sonra kaşıntıları yaraları çıkmaya başladı çocuk doktoru verdiği ilaç kaşıntırını azatmayınca bende sağlık ocağına gittim oda u.yuz değil enfeksiyon kapmış dedi damla ve krem verdi iki günde kaşıntıları gitti
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım  tekrardan 
(102 puan) tarafından
Saol çok teşekkür ederim canım Allah hepinizden razı olsun okadar akıl verdiniz yardımcı oldunuz
(1,584 puan) tarafından
Allah senden razı olsun canım Rabbim kimseye vermesin hastalık
(102 puan) tarafından
Amin canım amin inşallah
0 oy
tarafından
Allah bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 265 göst.
10 Ekim 2025 Diğer kategorisinde damlaaktas4682 (1,241 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 228 göst.
23 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 220 göst.
0 oy
1 cevap 240 göst.
11 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (4,003 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,572 soru

24,388,000 cevap

349,112 kullanıcı

...