+1 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Normal doğum yaptım karnım çok yumuşak ve biraz kaldı korse kullansam olur mu 5 gün oldu doğum yapalı, siz kullandınız mı 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ay benim fazla değildi karnım doğumdan once korse aldım 150 tl ye doğumdan sonra cok az bi göbek normal sanki dogum yapmamisim gibi ayva gobekti hep oldu gibi yani hic takmadım boşu boşuna aldım dogumdan sonra benimkide yumuşamiştı hatta ilk zamanlar ellemeye korkuyodum acıycak saniyodum :silly:

tarafından
Peki düzeldi mi sonra yumuşaklık
tarafından
Evet normale dönüyon sen 9 ay boyunca karnin buyuk oluyo ya son aylarda gergin insan alışıyo bi anda yumusayinca tuhaf geliyo ama duzeliyo psikolojik etkisde var
-Reklam-
0 oy
(191 puan) tarafından
Tak canım düzelir  1 aya kadar tak dümdüz olur karnın ben doğum yaptığında daha hastanedeyken takiyorum
tarafından
Hangi tarz korse peki canim
0 oy
(13,609 puan) tarafından
Ben doğumdan bı hafta sonra takmaya başladım sabah uyanınca tak gece uyurken çıkar çok etkisi oluyor
tarafından
Hangi tarz korse kullanayım peki
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Sezaryen de bile ertesi gün taktım hemen tabi takılır canım 
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(154 puan) tarafından
Dogumdan 1 gun sonra kullansaydın bak gobek kalıyormuydu hem içindeki pis kanı bile öyle bi cıkarırdı kı korse sıkıyor ya şimdi de kullan hıc acma bana kalsa 40 gune kadsr da bagla o zaman gor hşç kalmaz 
tarafından
Hangi tarz bir korse peki canim
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Normal doğum yaptım 40 gün taktım korseyi 
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Normal doğum yapıp korse takmayan ben :-)
tarafından
Peki göbeğin ne durumda canım keşke takayım dediğin oldu mu
tarafından
Yok cnm hiç bir sorun yok çok şükür azıcık var o da yemek yediğim zaman böyle hafif belli oluyor ondan da sorun etmiyorum
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Kız kullan bana herkes dedi pişman oldum biraz karnım kaldı 
tarafından
Tamam canim
0 oy
tarafından
Doktora sormadan kullanma ilk önce muayne etsin 
tarafından
10 gün sonra gel dedi o zamana  kadar geç kalmış olur muyum korse için
tarafından
İlk doğumumda doktor bana tavsiye etmedi spor yap dedi takamadımda baskı yaptı 2. Doğumumda takmaya fırsatım olmadı doktorum takabilirsin demişti o zamana hala daha karnın yumuşak olur 40 dolmasına yakın sertleşmeye başlıyor
0 oy
(388 puan) tarafından
Ben hic baglamadim canim ve hic gobegim kalmamisti
tarafından
Ayy ne güzel canım ,peki dogumdan hemen sonra da mı hiç kalmadı yoksa biraz süre sonra mı gitti
(388 puan) tarafından
Biraz gecti galiba bir iki aya eski halimden bile zayif olmustum gobek mobek hicbisey kalmamisti))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 113 göst.
5 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guzelanne1 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
0 oy
3 cevap 104 göst.
31 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 161 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ayparcasi-68! (350 puan) tarafından soruldu

411,217 soru

12,377,829 cevap

42,971 kullanıcı

Kategoriler