0 oy
1,185 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (473 puan) tarafından
Kizlar şöyle anlatayım. Ailem benden uzak ta. Geçen bı postumda yine yazmıştim. Kardeşim geldi burda çalışmaya.  Eşim başta hiç bana sormadın fln dedi bnde dedim istemiyo demek ki annemlerle fln konuştum. Gidecek ti kardeşim eşim yok bn o amacla demedim kalsın fln dedi aradım kalsın dedim tamam dediler. Bir aydir kardeşim bizde ve daha ise girmemis. Bu pazartesi haber gelicekmis kesinlesecekmis. Neyse eşim iki gündür sanki kaldığı için rahatsız oluyor öyle belli ediyo. Biz haftada bir veya iki kez kaynanama gidiyoz bazen gece kalıyoz. E artık kardeşim de bizimle gelip kaliyo. Dun gece yine ordaydik eşim gece biz artık nereye gitsek kardeşini de pesimize takacaz fln dedi. Sanki kalmasını istemiyo gibi bende anneme kalmasın gelsin yanınıza demek istiyorum ama nasıl diycem bilmiyorum. Eşim şimdiden başladı rahatsız olmaya. Bu aylar içinde neler eder bilmiyorum huzurum kaçar diye bnde gitsin diyorum. Ama nasıl desem bilmiyorum. Arada kaldım kalsın desem dert. Gitsin desem dert. Uykularim kaçtı. 

27 Cevaplar

0 oy
(1,022 puan) tarafından
E bastan kalsin demis sığıntı gbi muamele yapmasinin anlami yok ki yazıktır hem kalsın deyip hem laf etmek hoş değil.. o ev esinin olduğu kadar seninde evin ve aile fertlerin tabiki kalabilir.
-Reklam-
0 oy
(6,361 puan) tarafından
Esin kabul etse bile senin basta kabul etmen hata yani illaki rahatsiz olur en iyisi bile olur hem koca adamin pesinizde isi ne esinde haksiz sayilmaz 
0 oy
(13,453 puan) tarafından
Zaten bence evli çiftin evinde uuzuuun süreli kalıcı misafir çok saçma. İşini ayarlar öyle gelir haber bekleyecekse evinde bekler. Yani sadece işe girene dek değil anladığım kadarıyla hep sizle kalacak. Ben evde ekstra biri olunca rahat edemiyorum eşin de edemıyordur
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Kimse istemez evinde baskasini canim
0 oy
tarafından
Gorumcen yada kaynjn bir ay kalsaydı bu post çok farklı olurdu esin haklı 
0 oy
tarafından
Yani eşin sonuna kadar haklı bence bunu senin ailenin düşünmesi lazım bı aydır orda başı boş geziyor ne işi var .

Bir gün değil iki gün değil hadi diyelim iş bukdu  üç yıl beş yıl çalıştı bu süreçte hep sizinle mi kalacak kim olsa istemez ki eşin senin için sesini de çıkarmamış yani

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,218 göst.
+2 oy
11 cevap 359 göst.
15 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nagihannnnn (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 433 göst.
2 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hiros4434 (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 967 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde ogretmenanne__123 (3 puan) tarafından soruldu

412,672 soru

12,425,109 cevap

45,428 kullanıcı

Kategoriler

...