Kizlar şöyle anlatayım. Ailem benden uzak ta. Geçen bı postumda yine yazmıştim. Kardeşim geldi burda çalışmaya. Eşim başta hiç bana sormadın fln dedi bnde dedim istemiyo demek ki annemlerle fln konuştum. Gidecek ti kardeşim eşim yok bn o amacla demedim kalsın fln dedi aradım kalsın dedim tamam dediler. Bir aydir kardeşim bizde ve daha ise girmemis. Bu pazartesi haber gelicekmis kesinlesecekmis. Neyse eşim iki gündür sanki kaldığı için rahatsız oluyor öyle belli ediyo. Biz haftada bir veya iki kez kaynanama gidiyoz bazen gece kalıyoz. E artık kardeşim de bizimle gelip kaliyo. Dun gece yine ordaydik eşim gece biz artık nereye gitsek kardeşini de pesimize takacaz fln dedi. Sanki kalmasını istemiyo gibi bende anneme kalmasın gelsin yanınıza demek istiyorum ama nasıl diycem bilmiyorum. Eşim şimdiden başladı rahatsız olmaya. Bu aylar içinde neler eder bilmiyorum huzurum kaçar diye bnde gitsin diyorum. Ama nasıl desem bilmiyorum. Arada kaldım kalsın desem dert. Gitsin desem dert. Uykularim kaçtı.