0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (373 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar bebeğim 18 aylık gege diyor baba diyor bazen gaga diyor ge geee diyor biseyler anlatmaya çalışıyor ama anlamsız  bi şekilde normal mi anne bile demiyor 

5 Cevaplar

0 oy
(271 puan) tarafından

Her bebegin gelisimi farklıdır zamanla ögrenir benimkide 15 aylık babadan baska bisey demiyor:)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Hee bebek farklıdır canım normal bence konuş sen sürekli papağan gibi tekrarla herşeyi işe yarar mutlaka 
0 oy
tarafından
Yazdım sildim annelik çok sancılı bisey gerçekten ne olsa kafaya takıyoruz doktor bana defaatle genelde bir yas bir kelime iki yaş iki kelime demesine rağmen acaba söyle mi böyle mi diye düşünmeden edemiyorum

Akışına bırakıp güvenmek gerekiyor bebelerimize Allah hayırlı şekilde büyütmeyi nasip etsin 
0 oy
tarafından

Bilemiyorum ama biraz olsun konuşabilmesi lazımdı kendini ifade etmesi lazımdı bol bol konuş onunla herşeyi anlatmaya çalış onunla oyunlar oyna bi yere çıkarken ona herşeyi anlat gördüğü herşeyin adını söyle ona .

Ama geç konuşan bi çok çocuk var çok da takma şimdi kafana 

0 oy
(7,786 puan) tarafından
Benim kızım yaşına girdi dün o da anlamsız konusur baskasi duysa öyle ama ben anliyorum. Hadi diyi gel diyo baybay der seni seni der alo der ve daha hi cok sey bunlari oldugu gibi demez ama 

Mesela ali degil addi diyor telefonu kulagina tutup. Gel gel degil deh de diyor vs vs... Normal yani senin anlaman gerek :)

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 356 göst.
28 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,817 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Syma (970 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 391 göst.
8 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elifm41 (2,923 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 276 göst.
27 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubra- (1,228 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,389 soru

24,400,395 cevap

350,097 kullanıcı

...