0 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde (416 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
.................

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben lazere gidiyorum ona rağmen hala cikiyor eldiven ile alıyorum ya da arada jiletle hiç krem denemedim.
(416 puan) tarafından
Bende agdayla alıyorum ama ağda aşırı karartı beni sanki doğumdan mı öyle oldu anlayamadım
tarafından
Bende ağda ile aldım önceden evet ağda karartma yapıyor. Hamileyken bazı insanların genital ve göğüsleri kararır. Ne zaman doğum yaptıniz vücudunuz toparlandikca o karartilar azalir
(416 puan) tarafından
5 ay oldu bugün
-Reklam-
0 oy
(416 puan) tarafından
Kullanan var mı koku için falan 
(101 puan) tarafından
Kullanmayın zararlı florasını bozarsınız koku sorunu varsa doktora gidin enfeksiyon falan olabilir ilaç kullanırsınız geçer. Genital bölgede doğal bir bakteri dengesi var temizleyiciler zararlı
0 oy
tarafından
Genital bölgeye temizleyici kullanilmaz
(416 puan) tarafından
Evet çok duydum kendi kendine temizliyor falan ama nabim dönem dönem akıntı koku olunca moralim bozuldu
tarafından
Enfeksiyon vardır mantar vardır belki akıntı koku için dr.gitmek daha kesin çözüm
0 oy
tarafından
Doktorlar kesinlikle genital bölge için Ürün öneriyor duşta bile doğal sabun siz oranızı ne kadar yakarsınız yıkayın ph değerini mahvedersin daha çok kokar..günlük iç çamaşırını özen gosterin
(416 puan) tarafından
Tamam canım bende öyle duydum adetime yakın oluyor zaten
0 oy
tarafından
Uzmanlar sadece su ile temizlemeyi oneriyor. 
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Doğumda norml kararma oluyo doğumdan bayağı sonra geciyo kararma
0 oy
tarafından
Lazere gidiyorum daha yarı yarıya seanslarım duruyor ama benim kılım bitti nerdeyse
(416 puan) tarafından
Lazer iyi mi doğumdan sonra tekrardan çıkıyor diyorlar
tarafından
Bana göre çok iyi o tekrardan çıkma olayı da hormonlara bağlı yani herkes aynı olacak diye birşey yok bence

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,458,016 soru

23,916,183 cevap

323,271 kullanıcı

...