0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (1,137 puan) tarafından
Hanımlar benim 3 aylık kızım var elimde de kına var kendime kına yakicam ama kızımın eline de kına yakmak istiyorum kinadan bişey olmaz herhalde dimi bebeğin eline kına yaksam ne olacak ki acaba bı sorun sıkıntı olur mu hatta daha mı iyidir bileniniz veyahutta yapaniniz var mıdır acaba bu adada hepinize hayırlı sabahlar :)))

11 Cevaplar

0 oy
(1,864 puan) tarafından
Çok durdurma sakın yanar cocuk:)
(1,137 puan) tarafından
Tamam bu cevapla kına yakabilirim kızımın eline onu anlıyorum :))
-Reklam-
0 oy
(280 puan) tarafından
Benim bebeyime uc aylikken kaynanam elllerine yakmisti elini kina kasesine sokmustu ya ne olcakki hayirli bi sey
(1,137 puan) tarafından
He tamam o zaman yakayım bende :)
(280 puan) tarafından
Duyununde yaksin insallah )
(1,137 puan) tarafından
Aminnn inşallah :)
0 oy
(545 puan) tarafından
Kına zararlı bişey değil ama bebeğe yakılır mi hiç fikrim yok canım yaksan bile elinde nasıl durduracak eline eldiven veya çorap geçir ki bulaşmasın ya da uyurken yap en iyisi :) 
0 oy
(1,470 puan) tarafından
Durdurmiyorlar canim ben yakmistim durdurmadi hemen yikadik dursa cok guzel olurdu yak canim
0 oy
tarafından
Bence birşey olmaz cnm
0 oy
tarafından
Kız kınanın ne zararı olacak :))))) kimyasal değil ağzına koymasın dikkat et yeter :))))
0 oy
tarafından
Bitkisel de olsa senin bebeğinin cilt tipi nasıldır alerji yapar mı bilemeyiz iyi düşün bebeklerin cildi hassas bizler gibi degil
0 oy
(1,169 puan) tarafından

Bende bebegim 4 aylikken avucunun ortasına ufak bir şekilde yakmistim çok tatlı durmuştu :) kına kötü enerjiyi stresi alır diye biliyorum iyi bile gelir bebegine

0 oy
(12,279 puan) tarafından
Ben sürdüm kucukken  o minik elller kınalı olunca çok tatlı oluyur 
(1,137 puan) tarafından
Yaktim ya yicem ellerini yicem böyle mi tatlı eller olur ayyy isirsam ciyak ciyak ağlayacak isiramiyorum da o kadar tatlı oldu ki elleri :)
0 oy
(2,268 puan) tarafından
Babannen 2 yasndayken yakmis ben uyurken o kina elimden komple cikana kdr hergun oturuo ellerime bakip bakip feryat ediyomusum biseyi yerken en ucundan tutuyomusum ve suan kinanin kokusundan midem bulaniyo kinali birirnin elinden yemek yiyemiyorum malesef  . Seninki bebek anlamaz daha ama alerjik bir bebekse dikkat etmende fayda var
(290 puan) tarafından
İki yaş bebek farkinda bazı seylerin siz korkmuşuniz belli bu üç aylık bebek anlamaz bile
0 oy
(290 puan) tarafından
Ben de üç dört aylıkken yakimisdim birşeyde olmadı kınanın ne zararı olacak 
tarafından
Eski post cnm yorum yaparken tarihlere bak
(290 puan) tarafından
Yeni çok post uok eskilere takiliyorim bugün ))

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 489 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
14 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Akss (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde poyrazlina22 (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 157 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Vuslat_vuslat (231 puan) tarafından soruldu

403,842 soru

12,098,356 cevap

36,407 kullanıcı

...