0 oy
187 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar 20 haftalık ikizlere hamileyim düşük riskim vardı 3 kez yoğun kanamam olmustu 13 ve 14. Haftalarımda sonrası leke gibi gelmeye devam kırmızı, kahveremgi vs. 2 hafta önce doktorum ilki gibi çok kesin konusmadı yarımsaat dısında ayakta durma oturdugun sürece sıkıntı yok, seyaht kesinlikle yasak,içeride az kanama var bu da leke gibi bitecek dedi. 2 gün önce tekrar gittiğimde kanamanın bittiğini söyledi zaten lekelenmelerim bitti çok şükür ama yinede dikkatli olucaksın artık erken doğum riskine giriyorsun dedi. Ben biraz ayaklandım evin için de kendimi yormuyorum geziniyorum sadece. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm. Markete, dısarı çıkmamda bir risk var mı anlayamadım. Çok bunaldım ev de en azından çok gezmedikçe bi markete gidio eşimle, bebek kıyafetleri almıstım onların değişimi olucak oraya gidip çok gezinmeden dönmek istiyorum ama korkumdan çıkmaıyorum.bu tarz durumu olan var mı ya da duydugunuz gördüğünüz gidişat nasıldı herkesin farklı tabi ama bilmek istiyorum

6 Cevaplar

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım teyzemde riskli gebelik vardı oda lekeleniyordu 6 ay sadece uzanıp ayaklarını hafif yukarıda tutuyordu ev işi falan yapmıyordu doğuma kadar hiç iş yapmadı sadece yattı inşallah bebeklerini sağlıkla dünyaya getirirsin 
tarafından
İnşallah bende kanamam oldugundan beri kalkamdan yatıyordum bu aralar biraz lekede bitti rahatladım diye hareketlendim ama bi yandanda tedirgin oluyorum
-Reklam-
0 oy
(3,901 puan) tarafından
Ben 24 haftalik hamileyim 13 14 haftadan beri sürekli yatıyorum yemeğimi bile yatakta yiyorum kaynanam bakıyor bana doktordan doktora anca dışarı çıkıyorum o da arabaya bin doktora git arabadan eve gir bu şekilde 

Ne markete ne başka bir yere cikma derim doktorun da demiş zaten sürekli yatar pozisyonda kalman gerekiyor 
tarafından
Ben de bu zamana kadar yattım kalkmadan annem baktı bana da simdi biz de kalıyor lekelenmelerde bitti diye biraz rahatladım doktorda bu sefer rahat konsuunca normale dönerim herhalde dedim hala iş yapmıyorum ama aeabaylsda olsa hava almaya cıkmak istiyorum yattıkça bunalıyor insan
(3,901 puan) tarafından
Muhakkak öyle en iyi ben bilirim bunu ama maalesef risk hiç bitmiyor anca 33 34 gelince rahatliycam ben daha önce 22 ve 24 haftalarda doğum yaptım yani hafife alınacak bisey değil bebeklerimiz için katlanıyoruz
tarafından
Allah korusum en çok korktugum erken dogum o zaman hiç riske girmiyim oturuyum evimde :)
0 oy
tarafından
Cnm bende riskli gebelikten dolayı bir kaybım var malesef ikincide de kanamam oldu yine her ay doktordaydim hep dinlen diyordu çok şükür doğdu 6 aylik oldu ama inanki hiç evde bir bardak bile kaldırmiyordum hep sirt üstü dinlemiyordum 
tarafından
Çok üzüldüm adınıza. Çok zor bir durum düşünmek bile istemiyorum Rabbim veriyorsa sağlıkla kucagımızada aldırsın inşallah. Ben biraz rahatım durmak istemiyorum dün kimse yokken  yavas yavas toz aldım sonra bi bel ağrısı gece uyuyamadım kimseye de diyemedim kızıcaklar diye
tarafından
Cnm sakın kendini öyle yorma sakın bak sana tavsiyem bacım
tarafından
Yok bir daha yapmam gözüm korktu zaten allah razı olsun dikakt ederim
0 oy
tarafından
İlk hamileliğim riskli gebelikti dışarı çıkma dedikleri halde rahat durmadım ne evde nede dışarıda doğum yaptım 2. Hamileliğimde risk yoktu doktorum erken doğum olabilir dedi bir hafta üstüne basa basa dışarıya çıkma evde iş yapma yat dinlen demişti doktor dışarı çıkabilirsin demeden çıkmayın 
tarafından
Ben de rahat durmuyorum hiç hatta eşim annem laf ettikçe sinirleniyorum çok sıkmayon diye sanki sıktıkça daha çok birşey olcakmıs gibi hissediyorum aklıma risk getirmemeye calsırak hareket ediyorum
tarafından
Ne kadar çok içeride kalırlarsa bebeklerin için okadar iyi üzülen en çok anneler oluyor kendin ve bebeğin için dinlenmen çok daha iyi
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Halam dokuz ay yattı canım riske atma eşin degissin
0 oy
tarafından
Sana bakan varsa yat evet zor ama mecbur benimde riskliydi ilk hamileliğmdi cevremde duyarlı kimse yoktu benden iş bekliyorlardı durumu bilmelerine ragmn laf söylüyorlardı sonuç düşük 
tarafından
Bildikleri halde senden birşey mi beklediler allah ıslah etsin bakanım var annem kalıyor yanımda eşimde ilgileniyor. Çok üzüldüm düşük yapmana şimdi nasılsın?

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 263 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 310 göst.
14 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.

Kategoriler

1,492,823 soru

24,391,985 cevap

349,364 kullanıcı

...