0 oy
434 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim annem hep beni ezmistir kız kardeşimle daha ilgilidir benim evladım var mesela ayağı taşa değse canım yanar?

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Anneler neden ayirir onu bilmem de .

Eğer  sessiz ve uysal bi cocuksan , her seye evet diyorsan .Bu zaten her seye evet diyo diye eziyorlar .

Baskin bi karaktersen , istemedigin seylere hayir diyebiliyosan bu cocuk cok zeki tuttugunu koparir diyorlar .

Sessiz ve icine kapanik cocuklar pek sevilmiyor toplumda.

Benim bildigim , gordugum bu.
-Reklam-
0 oy
(30,430 puan) tarafından

Karakter meselesi gibi

0 oy
tarafından
Benim kaynana da öyle diğer oğlunun gözünün içine bakar eşimi hep ezikler
0 oy
(12,570 puan) tarafından
Zihinsizlikten olur canım başka bir açıklaması yok. 
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Valla bilemiyorum insan kendi doğurduğu çocugu nasıl ayırt eder bu zihniyeti hiç anlamış değilim
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Anne olmak var annecilik oynamak var.
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Benim kaynanamda öyle malesef kaynım en kıymetlisi ne eşim ne görümcem fazla gözü görmez onları kac kerede yüzüne vurmuşlardır kadın oralı bile olmuyo
0 oy
tarafından
Bazen zayıf güçsüz olanı anneler ayiriyo mesela ben iki erkek kardeşim var beni ayırır ben çok zayıf bi cocuktum boyunda kısaydı iskeletin görünürdü resmen annem ben ne seversem onu pisirirdi sofrada çabuk ye bitiriyorlar diye beni durterdi mesela kuzenim var 5 kardeşler kuzenim hastanelerde geçti ömrü gece uyandırıp süt verirmiş teyzem diğer çocuklarına vermemiş eski zaman yokluğu tabi 
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Bizde böyle Bi durum yok etrafımda gördüğüm kadroyla söylicm sna canm km dha yalakysa km dha poh pohluyosa o dha çok sevilyo bnce 
0 oy
tarafından
Benim 2 ablam annem kayınvalidem heo ayırdediyor. Yani sebebini bilmiyorum tabi diğerlerini az sevdiklerinden değildir mutlaka ama bi noktada belli ediyolar illaki ben de anlam veremiyorum

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 1,172 göst.
0 oy
6 cevap 360 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde seheryeli (9 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 409 göst.
31 Aralık 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kadinca_3262668 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 200 göst.
18 Kasım 2025 Aile & Aşk kategorisinde Diri.gelin (602 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,375 soru

24,504,087 cevap

358,454 kullanıcı

...