0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (284 puan) tarafından
Bazı sebeplerden dolayı kendi ewimi kiraya werdim kendim kiraya çıktım ew sahibi ewde rutubet olduğunu hiç söylemedi yeni mobilyalarim koltuklarının altında hiç kullanmadigim beyaz battaniye newresim yatak örtüsü filan her şey rutubet olmus çocuğun bebek arabasına warana kadar.Anlamadigim şey her gün hawa soğukta olsa cami açar ewi hawalandirirm.koltugun icsandigi altı her yeri nasıl yosun gibi olur bı çözüm biliyomusunuz arkadaslar

4 Cevaplar

0 oy
(5,399 puan) tarafından
O seninle alakalı değil canım ev ile alakalı bir de lutubet kokuyorsa çok kötü solunum yolunu tıkar 
(284 puan) tarafından
Hiç koku yok canım duwarlarda da henüz yok zaten taşınali 5 ay oldu ama esyalrim gitmiş iyice şok oldum eşimin siyah gömleğini dolaptan yosuna bürünmüş şekilde çıkarttım
-Reklam-
0 oy
(818 puan) tarafından
Yalitim olmadigi surece rutubet olur cnm bi de antibakteriyel boyalar var onlardan al boyat evi istersen 
(284 puan) tarafından
Ewin dışında da yalıtım yok catisindada.koy ewine taşındık tawani tahta zaten yukarda örümcekler arada içeri giriyo her gün ağ temizliyorum
(818 puan) tarafından
O zaman işin zor canm rabbim yardimcin olsun
(284 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim canim
0 oy
tarafından
Her odada soba yakman lazım sürekli havalandirman lazım yada evi tadilat yapman lazım başka türlü çözüm yok malesef
(284 puan) tarafından
Ew sahibi yaptirmiyo çatısında izocam bile yok ewde iki oda akitiyo yağmur yağınca .eşim 2 oda we mutfağa izocam yaptırdı diğer kapıları kapatiriz kışın dedik.yani kapattığimiz sıcak olmayan odalr da rutubet dahami çok artar canim
tarafından
Allah yardımcın olsun soba yakcaksin sürekli dediğim gibi rutubeti kurutuyor annemlerin de evi rutubet vardı ev sahibi bacayı sökünce doğalgazı açtılar ve şuan berbat durumda çok kokuyor soba yakarken öyle değildi
(284 puan) tarafından
Bı çaresi yok o zaman sanırım :( amin Allah CC razi olsun canim
tarafından
Ne diyin kuzum başka eve geçin  dicem ama çok zor olur belki sizin için sürekli çocuğunuz hasta olur söyleyeyim :( hasta olmasını geçtim kalıcı rahatsızlık hastalık olabilir astım gibi mesela :(
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Oyy bacım aynı dertten bende muzdaripim eşim imam olduğu için köyde lojmanda oturuyoruz yatak odam çocukların odası tuvalet banyo hatta soba yanan her yerde bile oldu bırde pis kokuyor ölüyorum kokudan keşke böyle olduğunu bilseydim asla gelmezdim şimdi ayımız çıksın eğer lojmana kalorifer birde bu evin altına yakın yerden dranaj borusu varmış döşemezse çıkacağız yazın gelmesini bekliyorum herşeyim mahvoldu yatak odam duvarlar kap kara herşeyim küf rutubet durumum.olsa kiraya giderdim ama yetir edemeyiz borçlarımız var ayımizin dolmasında daha 4.5 ay var Ancak yazın gidebiliriz her gün camlar açık ama yinede faydası Yok işte çocuklarım hasta olacak diyen korkuyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 191 göst.
14 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Rabiataha (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
3 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 227 göst.
3 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 94 göst.