0 oy
636 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Aslında biri size alttan laf sokuyor gibi yada hissettiriyor o an anlıyorum öyle hissediyorum ama iyiye yoruyorum diyorum öyle değildir hep iyi düşünmeye çalışıyorum sonrada kendime kızıyorum bu normal mi siz de böyle misniz artık duygularımı anlayamiyorum

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

O senin iyi kalbin iyi niyetin ondan.Benim iyi niyetim bitti valla

Kuş öldü beybiii:D

tarafından
Et gitsin canoo sen etmedikce onlar ayy ne iyi bak bişey demedi demiyorlar haksız ya cevap veremedi diyorlar
tarafından
Ayy öyle ki diyor pislikler deveye diken insana s...n diye boşuna demiyorlar demekki aşkım çok ilgilendim benle bu aksam yaa çok sevindim
tarafından
Ne demek canım kız sana yaşadıklarım ve yasattiklairmi anlatayım varya her türlü duyguyu yaşarsın ama maziiii oldu gitti eŞimi kızımı oğlumu seviyorum yaaa Allaha bak ne güzel bir mutlu yuvam var onlar kim k.opek ki takacam eşinle iyi geçin başkasın yanında ne öv nazardan dolayı nede pis et oh olsun diyorlar aynı şekil çocuklar da yaramaz deme arkadan ooohhhh hakkı mustahak diyorlar kendi gözümle gördüm birine yapıldı .biri beni uzdumi Wp durum atıyorum totoları tutuşuyor msj üstüne msj ertesi gün bahcesinden sebze yollayan mi desen hayvanin süt yoğurt peynirimi desen ooo diyorum valla siz bu dilden anlıyorsun hahaha kız yazarken fark ettim ben ne yaman olmuşum jaahahahaa
tarafından
Kız valla bu işlerin piri olmussn artık cozmususn sen bişey kalmamis ya inşallah bende öyle olurum bir gun gerçekler bunlar çok çok haklısın cidden ama gene öyle düşünmek istemiyoruz ya şu icinizdeki Allah korkuau merhamet varya ona kaniyoeuz iste
tarafından
Hz.Omere demişler biri bana kötülük yapsa ne yapayım demiş iyilik yap ,ya yine yaparsa demiş yine iyilik yap ,ya yine yaparsa demiş yine iyilik yap ya yine yaparsa o zmn sende aynısı yap hatasinin farkına varsın. Demek istediğimi sen anladin canım ❤❤❤
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Yok valla insanlardan kazık yiye yiye anladım artık insanların gerçek yada yalan davranış ve duygularını :) 
tarafından
Ya ben de hissediyorum ama o an öyle dgildir diyorum sonra anlıyorum ki öyleymiş neden iyiye yoruyorum haksız yere kimseyi suçlamak istemiyorum bilmiyorum
(3,675 puan) tarafından
Bence o an iyi niyetinden sen kötü düşünmek istemiyorsun sonradan anlıyorsun herseyi
tarafından
Aynen yaa kendime kiziyorun sonradan çünkü duusndigim şeyler hep doğru çıkıyor aslında
(3,675 puan) tarafından
Fırsat verme canım bence kimseye
tarafından
Aslında yeri gelince lafı söylerim ama o an kafa godiyor bende sonradan aklım basima geliyor
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Oyleydim kazik yiye yiye duzeldim.
tarafından
Bende çok kazık yedim aslında ama doymadım demekki
(7,786 puan) tarafından
Yok ben büyük büyük yedim cnm cok fazla ve genelde yakinlarimdan oldugu icin mecbur akillandim.
0 oy
tarafından
Bende senin gibiydim susuyodum simdide hepsi teker teker aklıma geliyor Sakın öyle yapma biri sana laf soktumu sende aynı şekilde laf sokarak iade edeceksin bende öyle yapıyorum gerekirse bana ne demek istediğini yüzüne soyluyorum çünkü böyle yapmaya devam edersen yaş geçtikçe bünyem kaldırmaz psikolojin bozulur 
tarafından
Cidden bozuldu biraz zaten kendim de suç arıyorum hatta kötü hissediyorum kendimi anlam.vermemiyorum aşırı merhamet duygum var herşeye açıyorum kimseyi kırmamak icin elimden geleni yapıyorum o an bana laf sokuyor ben diyorum yok ben yanlış anladim
tarafından
Bende o merhamet duygum yüzünden yıllarca herşeye sessiz kaldım aman kalp kirmayayim diye diye kendimi ettim aklın varsa ezdirme kendini  sana  
haksız yere biri biseymi dedi hiç taviz verme gerekeni söyle ki bir daha cesaret etmesin çünkü sessiz kaldıkça insanın üstüne daha çok geliyorlar birde eş desteği çok önemli
0 oy
tarafından
Bende öyleyim malesef iyi niyetli düşün sinem saçmalama diyorum kendime sonra bi bakıyorum laf sokulmuş bana bende lafı yediğimle kalmışım ya da biri rencide edici bişey söylüyo istesem yerin dibine sokarım onu ama o rezil olmasın diye susuyorum kendim rezil oluyorum. Hiç sevmiyorum bu huyumu. Çözersen bana da yol göster.
tarafından
Severim ot :D ette severim ama ne bulsam yerim ben :)) yakınmışız ya yıl kaç peki bakim onu tutturcak mıyız aynı nesildeniz gibi hissediyorum:)
tarafından
Yok degilizdir keisn.swn küçüksun sankime 91 liym profiline bakınca gördm şimdi oncedne konuşmuştuk seninle yotube video falan olayları ;)
tarafından
Evet hatırladım canım konuşmaları:) 94 bende 3 yaş yakınız yine ben Bian dha büyüğüm dicen sandım :))
tarafından
AA çok yokmuş yaa ne güzel dengmisiz nerdeyse bende seni daha küçük hissettim sanki nedense burası hep kucuklerle doluya ondam sanırım ;)) kuzum dedigim gibi istediğinde yaz konuslaim ben şimdi çıkmam gerekiyor hayırlı geceler ❤️
tarafından
Aynen ondan sanırım :) sende öyle ne zaman istersen yaz asla rahatsız olmam mutlu olurum :) yaşıt olmamıza bende çok sevindim :) hayırlı geceler ❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Bende böyleyim dün ağladım bu konu yuzunden
0 oy
tarafından
Geçen seneye kadar öyleydim ama maymun gözünü açtı artık 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 198 göst.
0 oy
4 cevap 336 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu