0 oy
255 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,224 puan) tarafından
İyi günler kızlar kaynanam bazı konularda taktı mı takiyor simdi bana sisme yelek al diyor her gittigimde hani almadin mi diyor vs söyle böyle uzunlukta al falan fikir veriyor yani kendi begendigi seyleri bana cocuklara da giydirmek istiyor acikcasi iyiligimi düsünüyir evet ama ben uzun yelek giymek istemiyrm ara boy baktm bulamdm sonra burasi cok soguk oluyor bir ay anca giyebilecgm onada o kadar para vermek istemyrm diyrm onu da alirsn uzun kollusunuda diyor simdi parasini da verdi ne yapacgm ben ya  almalimiyim alsamda icime sinmeyecek 

10 Cevaplar

0 oy
(1,924 puan) tarafından
Parasını verdiyse o kadar heveslendiyse al canım. Kayınvalidenin kızı yok galiba.
(1,224 puan) tarafından
Yok canm evet
(1,924 puan) tarafından
Belli olyo canım seni kızı gibi görüp giydirmek istiyo hani anneler çok beğendiği şeyi kızlarına alıp giydirmek isterya öyle. Senden başka hevesini giderecek kimse yok demek.
-Reklam-
0 oy
(13,079 puan) tarafından
Kız parasını vermiş al gönlü olsun bir iki giy hava soğuyunca anne soğuk oluyor üşüyorum de kaldır yani
(1,224 puan) tarafından
Alayim canim da uzun olani almazsam da gönlü olmayacak bu sefer
(13,079 puan) tarafından
Uzun al canım valla gönlü olur mutlu olur ona giderken bir ik giy
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Şişme yelek die sıtma tutmuş senin kaynanayi çok istiyorsa kendine alsın 
0 oy
(3,996 puan) tarafından
ne guzel parasini da vermis , git al canim  sen de ne olacak
0 oy
(130,259 puan) tarafından
al giymesende dursun
0 oy
tarafından
Parasinida vermiş canım sende bak ici Ne sinen ne olursa onu al kadın heves etmiş işte almayınca almiyo diye sitemleniyoruz sonuçta hem parasını vermiş hem kararı sana bırakmış bak beğen al güle güle de giy ")
0 oy
tarafından
ben olsam alırdım o kadar heves etmiş parasını bile vermiş kırma bence al ne olacak kiz
0 oy
(6,087 puan) tarafından
Benim kayınvalidem bazen bana yakışacak tunik gömlekleri alır getirir al giy çok yakışacak diye içine değişim fişi koyuyor ama ben kalbini kırmak istemiyorum giymiceğim şeyde olsa alıyorum sadece onun yanına giderken giyiyorum
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Parasını da verdiyse onun istediğini al, kendi paranla da kendi istediğini alırsın, onun yanında giyersin mutlu olur yazık kadıncağız heves etmiş anlaşılan 
0 oy
tarafından
Parasını vermiş demekki özeniyor kendi giymedigini sende görmek istiyordur ben olsam alirdim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 206 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 234 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Cancanlarim (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 198 göst.